Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Axell bekräftar – kommer tillbaka till Fråga doktorn

08 sep, 2021, 14:00 
Suzanne Axell
Suzanne Axell ger beskedet alla vill ha: hon kommer tillbaka till Fråga doktorn.
Annons
Allt om Suzanne Axell!Brand logo
Allt om Suzanne Axell!

Suzanne Axell var frontfigur för "Fråga doktorn" i 18 år. Många blev förvånade, och kanske lite bestörta, när hon i mars meddelade att hon skulle hoppa av.

– Jag slutar som programledare, men fortsätter att jobba i redaktionen. Jag kommer att göra reportage och följa upp en del av alla våra fina gäster som vi har haft genom åren, för att se vad som hänt i deras liv, sa Suzanne i ett pressmeddelande.

– Jag hinner inte med de människor som står mig närmast. Jag bor i innerstan och kan nu gå till mamma och fika i stället för att sitta och vänta på ett tåg som inte kommer så det är lite filosofiska tankar som har kommit in.

Suzanne Axell bekräftar – kommer tillbaka till Fråga doktorn

Suzanne Axell
Suzanne Axell – vilken stjärna ändå!

I hennes frånvaro har Sofia Rågenklint klivit in som programledare. Men tittarna som saknat Suzanne har inte behövt gå lottlösa.

Annons

Hon dyker upp i den nya säsongen som intervjuare, och i förra måndagens avsnitt tog hon sig en pratstund med konstnären Lena Linderholm. Vi kan vänta oss mer av samma vara, avslöjar hon i en intervju med sajten Nöjeslivet.

– Jag jobbar ju på, och är glad över att få göra intervjuer med människor jag är extra nyfiken på, säger hon.

– Jodå det är en hel del framöver: Ska bland annat intervjua Engla Höglunds mamma Carina och det reportaget ska gå i Fråga Doktorn också, och så jobbar vi på med programmet om Lili och Susie.

Det sistnämda är alltså en dokumentär om de ikoniska popsystrarna – ett passionsprojekt för Suzanne, som får god respons på sina tv-framträdanden.

– Massor av människor skriver snälla saker, hojtar till på stan och när man sitter och käkar en pasta på krogen i ”Sverigekända” Knutby… Det är så fint att folk bryr sig om mig. Blir jätteglad av det, säger hon.

Annons