Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT:s tråkiga besked om Carina Bergfeldt – plockas bort från rutan efter bilderna

15 mar, 2024, 08:00 
Tråkiga nyheter för alla Bergfeldt-fans.
Annons

Det var efter att Fredrik Skavlan lade ner sin långkörare till talkshow på SVT som journalisten Carina Bergfeldt tog över luckan i tablån. Det visade sig bli succé, och nu har programmet rullat i hela sex säsonger.

Men nu kommer det eka tomt i rutan.

Filip & Fredriks fräcka drag i SVT – vädjat i flera årBrand logo
Filip & Fredriks fräcka drag i SVT – vädjat i flera år

Carina Bergfeldt försvinner från tablån

Fredagens avsnitt av Carina Bergfeldt är nämligen den sista för säsongen, och nu försvinner programmet ur tablån. Men det är ingen högoddsare att det kommer tillbaka snart igen.

Och visst kan man säga att Carina "goes out with a bang". Säsongsavslutningen gästas av talkshow-drottningen Bianca Ingrosso, sportjournalisten Olof Lundh, musikern Arvid Nero, streamern Emma Bliss och den folkkära Peter Jöback!

Det är ett fullspäckat avsnitt som väntar, berättar Carina på Instagram:

Annons

– Bianca Ingrosso pratar om hur folk behandlar henne annorlunda efter att hon är ekonomiskt oberoende. Olof Lundh berättar om det påstådda fusket i åttan, Peter Jöback är nyss hemkommen från London och sjunger från Les Miserables. Nordens största streamer Emma Bliss berättar sin historia och så bjuder Arvid Nero på öl & karaoke som avslutning.

Carina Bergfeldt med Bianca Ingrosso, Peter Jöback, Emma Bliss, Olof Lundh och Arvid Nero
Vilket ställ!Foto: Instagram

Därför tog Carina Bergfeldt över efter Skalvan – kuppen

Men hur kommer det sig att det blev just Carina som blev den nya talkshow-stjärnan? Jo, när Fredrik Skavlan beslutat sig för att pausa sitt program letade han noga efter en ersättare.

Annons

Han beslutade sig för att testa med Carina – i smyg.

– När Carina var gäst i ”Skavlan” var hon också där på en audition vilket hon inte visste om. Vi i redaktionen misstänkte nämligen att hon var som skapad för uppdraget. Och det var hon!, har han sagt till Aftonbladet.

Det som började som ett vikariat blev 6 säsonger efter att Skalvan valt att tacka för sig helt. Mycket tack vare Carina:

– Mitt mål som tv-producent har varit att det här unika talkshow-formatet skulle överleva mig som programledare, och tack vare min kollega Carina Bergfeldt ser vi nu att detta är möjligt. Därmed känner jag mig fri att få realisera andra idéer medan arbetsglädjen fortfarande är intakt.

Foto: TT

Annons