Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tabben i Nyhetsmorgon – Soraya bryter ihop: "Kommer mörda mig"

Tabben i Nyhetsmorgon – Soraya bryter ihop: "Kommer mörda mig"

Det där gick inte enligt plan.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
0:55

Efter reklamen: Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

(0:55)

Slå på ljud

TV4:s långkörare Nyhetsmorgon har genom åren bjudit oss på stor underhållning. Ingen kan väl glömma den otroliga kemin mellan Steffo Törnqvist och vapendragaren Jenny Strömstedt. Duon brukade skratta mycket åt allt och alla, vilket är givetvis roligt tycker vi!

Succéprogrammet bjuder på från seriösa inslag om politik och tragedier till mindre seriösa sammanhang som matlagning och nöje.

Den här veckan fick vi återigen uppleva som Nyhetsmorgon är (nästan) som bäst.

I måndags leddes programmet av folkära duon Peter Lindgren och Soraya Lavasani. Programmet innehåll som vanligt allt möjligt, från nyheter till...ja matlagning - och just det gick inte så bra, kan man, med facit i hand, konstatera.

Stor tittarilska efter inslaget i Nyhetsmorgon: "Fruktansvärt"

När programmet led mot slutet gick programledarna över till Eric Ericsson som hade ansvaret över ett bakverk. Men det går inte alltid som man hade tänkt sig.

– Vad lyckat det blev, sa Ericsson.

Så vad gick snett?

Tabben i Nymo får Soraya att bryta ihop

Ja, det råder lite oklarheter kring. Eric Ericsson var ju en skådespelare men nu ville han byta spår. Därför valde han att satsa på att öppna ett bageri tillsammans med två andra vänner.

Han var så inne i samtalet att han glömde det han hade bakat i ugnen. Tanken var att det skulle bli en portugisisk bakelse - men tyvärr hade den fastnat i ugnen.

– I bageriet är det inte jag som bakar, jag står och säljer mackor och höjer upp stämningen. Det skulle vara så mycket bättre än det. Förlåt Frida och förlåt Charlotte (hans bakkollegor). De kommer mörda mig när jag kommer tillbaka.

De dråpliga scenerna fick Peter Lindgren och Soraya Lavasani att fullständigt bryta ihop i skratt. De hade absolut inte räknat med det här.

– Vilka jävla bomber det har blivit. Hej och varmt välkomna till bageriet. Det skulle inte bli så. Va fasen!, säger Eric.

Han får stöd av Soraya:

– Serveringen är fantastisk. Jag känner smaken!

Profilens plötsliga besked – lämnar Nyhetsmorgon: "Tack alla"

Skrattfest i Nyhetsmorgon – klippen som fick Steffo Törnquist att bryta ihop!