Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tittarilska mot Agnetas nyårskarameller – rasar efter tv-bilderna: “Spårat ur”

Tittarilska mot Agnetas nyårskarameller – rasar efter tv-bilderna: “Spårat ur”

Foto: TV4

Nu sätter tittarna ner foten.

I helgen firades det nya året in med pompa och ståt, och bakom oss lämnar vi ett fullspäckat år. Inte minst när det kommer till minnesvärda stunder i rutan – otaliga timmar har ju spenderats i soffan runt om i landet.

Efter reklamen: Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Slå på ljud

Vid det här laget råder det ingen tvekan om vem som är bäst på att summera det gångna tv-året, Agneta Sjödin. Men alla är inte nöjda med utförandet.

Maja Strömstedts ärliga ord om sin bonusmamma "Jenny är ju...”

Ändringen för Agnetas nyårskarameller

Succéprogrammet Agnetas nyårskarameller är inget nytt påfund på nyårsdagen. Där sammanfattar Agneta året på TV4 med tokiga snedsteg och dråpliga missar. Programmet har varit sig likt sedan starten 1995, och med bara några få undantag har det varit en välbehållen tradition.

Men i år var det dags för lite uppfräschning.

– Det känns kul och lite nytt i år. Vi är på Nalen, det är liveband och en hel del artister. Traditionsenligt är ”Idol”-vinnaren med och det är mängder av roliga inslag utöver alla bloopers, förklarade Agneta Sjödin för Aftonbladet.

Agneta Sjödin

Agneta Sjödin 2004.

JESSICA GOW

Ja, dessutom gästar kanalens profiler Agneta som har premiär med nya program på TV4 2023. Bland annat så var Erik Haag på plats i en helt ny look med anledning av programmet Padeldrömmar, och det var även den sprillans nya Talang-jurymedlemmen Viktor Norén.

Maja Strömstedt fick inte behålla sitt efternamn: Därför togs Sjödin bort

Kritiken mot Agnetas nyårskarameller

Just snedsteg i rutan verkar vara något som tittarna aldrig tröttnar på. Och under åren har det onekligen skett en del att roa sig över. Det kanske mest klassiska minnet av det slaget är ju såklart när Jenny Strömstedt satte eld på Nyhetsmorgon-studion!

Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt råkar starta en brand i Nyhetsmorgon-studion

Här gick det snett!

Foto: TV4

Och det var just sådana stunder tittarna saknade när Agneta kom med 2022 års blooperbokslut. I TV4:s kommentarsfält uttrycker flera stycken att det fanns alldeles för lite bloopers – och alldeles för mycket snack och reklam för kanalens kommande program.

"Förra året började det spåra ur. Jag såg det inte i år utan på det som var på SVT1. Det känns, när jag läst allt detta, som jag valde rätt. Man fick skratta många gånger." Skriver en person.

"Vi sitter nu sedan en dryg timma o är högeligen besvikna, vart har alla bloopers tagit vägen? Det är ju mest reklam för program som gått på TV4 som vi redan sett. En utveckling som vi tyvärr sett de senaste åren. Det har gått från att vara ett underhållningsprogram man längtade efter till detta….." Kommenterar en annan.

"Synd, så mycket prat, vill ha maxat med bloopers istället" Skriver en tredje.

Foto: TT/TV4