Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska mot Agnetas nyårskarameller – rasar efter tv-bilderna: “Spårat ur”

02 jan, 2023, 10:30 

Nu sätter tittarna ner foten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I helgen firades det nya året in med pompa och ståt, och bakom oss lämnar vi ett fullspäckat år. Inte minst när det kommer till minnesvärda stunder i rutan – otaliga timmar har ju spenderats i soffan runt om i landet.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Vid det här laget råder det ingen tvekan om vem som är bäst på att summera det gångna tv-året, Agneta Sjödin. Men alla är inte nöjda med utförandet.

Ändringen för Agnetas nyårskarameller

Succéprogrammet Agnetas nyårskarameller är inget nytt påfund på nyårsdagen. Där sammanfattar Agneta året på TV4 med tokiga snedsteg och dråpliga missar. Programmet har varit sig likt sedan starten 1995, och med bara några få undantag har det varit en välbehållen tradition.

Men i år var det dags för lite uppfräschning.

Annons

– Det känns kul och lite nytt i år. Vi är på Nalen, det är liveband och en hel del artister. Traditionsenligt är ”Idol”-vinnaren med och det är mängder av roliga inslag utöver alla bloopers, förklarade Agneta Sjödin för Aftonbladet.

Agneta Sjödin
Agneta Sjödin 2004.

Ja, dessutom gästar kanalens profiler Agneta som har premiär med nya program på TV4 2023. Bland annat så var Erik Haag på plats i en helt ny look med anledning av programmet Padeldrömmar, och det var även den sprillans nya Talang-jurymedlemmen Viktor Norén.

Kritiken mot Agnetas nyårskarameller

Just snedsteg i rutan verkar vara något som tittarna aldrig tröttnar på. Och under åren har det onekligen skett en del att roa sig över. Det kanske mest klassiska minnet av det slaget är ju såklart när Jenny Strömstedt satte eld på Nyhetsmorgon-studion!

Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt råkar starta en brand i Nyhetsmorgon-studion
Här gick det snett!

Och det var just sådana stunder tittarna saknade när Agneta kom med 2022 års blooperbokslut. I TV4:s kommentarsfält uttrycker flera stycken att det fanns alldeles för lite bloopers – och alldeles för mycket snack och reklam för kanalens kommande program.

Annons

"Förra året började det spåra ur. Jag såg det inte i år utan på det som var på SVT1. Det känns, när jag läst allt detta, som jag valde rätt. Man fick skratta många gånger." Skriver en person.

"Vi sitter nu sedan en dryg timma o är högeligen besvikna, vart har alla bloopers tagit vägen? Det är ju mest reklam för program som gått på TV4 som vi redan sett. En utveckling som vi tyvärr sett de senaste åren. Det har gått från att vara ett underhållningsprogram man längtade efter till detta….." Kommenterar en annan.

"Synd, så mycket prat, vill ha maxat med bloopers istället" Skriver en tredje.

Foto: TT/TV4

Annons