Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Körbergs beteende mot familjen – frun avslöjar allt

03 okt, 2022, 09:30 
AvIbraheem Alsalman

Det här visste du inte om familjen Körberg!

Annons
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”Brand logo
Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

Tommy Körberg, 74, är en av vår tids allra största. Den legendariske artisten har underhållit oss så länge vi kan minnas – nästan. Hans ökända "Stad i Ljus" har spelats på nattklubbar och studentställen. I till exempelvis Sundsvall har kåren valt låten som en avslutning och snabbt blivit en klassisk tradition på Mittuniversitetet.

Men Tommy Körberg är så mycket mer än det. Han är en svensk institution och just nu är han aktuell med en ny turné – som kommer sammanfatta hans 50 år på scenen.

Under söndagen blev det hans tur att få ta del av TV4:s program "Vilket liv". Programmet, som leds av omåttligt populära Renée Nyberg, hade säsongsavslutning i går och tanken är att man ska ösa beröm över gästen, som alltså i det här fallet är Tommy Körberg. I avsnittet får han överraskningar från vänner, kollegor och familjemedlemmar.

Tommy Körbergs beteende mot familjen – frun avslöjar allt

På Oscarsteatern i Stockholm där inspelningen ägde rum fick Körberg besök från hela familjen, frun Anne-Charlotte Körberg, 52, barnen Anton, 45, Erlend, 26, och Elvira, 13.

Annons

– Vilken luring, sa Tommy Körberg och såg överraskad ut.

Familjen Körberg hade ett tufft 2020. Han har tidigare berättat i en intervju att han blev rejält sjuk och låg i respirator. Han hjärtopererades akut och tillbringade nästan hela hösten på sjukhuset.

Det blev därefter känslosamt när Anne-Charlotte Körberg öppnade upp sig om den tuffa sjukdomskampen.

– Det är mycket saker jag är stolt över men framför allt är jag ju stolt över det senaste året, när du gick hemma och inte kunde prata. Att han står på scenen som han gör och sjunger, och han är bättre nu än vad han var innan, säger Anne-Charlotte Körberg.

Körberg repade sig till slut, men hans röst var länge instabil. Nu är han omgiven av sin familj som älskar honom och det är han onekligen väldigt tacksam för, vilket märktes när familjen tog ton och sjöng för honom. De reste sig upp och tillsammans drog i gång pappas gamla hitlåt ”Boogie kl.5”.

Annons