Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

TV4-stjärnan Marcus Noterius tackar för sig – försvinner från rutan

26 jun, 2024, 13:00 
Den omtyckta profilen Marcus Noterius tackar för sig, och kommer försvinna från TV4 ett tag. Det här är varför.
Annons

Marcus Noterius har genom sitt jobb som flygande reporter på TV4 blivit en riktigt älskad profil i rutan. Han räds ju inte en utmaning, och bjuder gärna på sig själv när han i direktsändning tar sig ann stundtals galna uppdrag.

Men nu kommer ett trist besked till alla tittare – Marcus försvinner från rutan ett tag.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Därför syns inte Marcus Noterius i rutan

Ja, om det är någon som gjort sig välförtjänt av lite semester så är det Marcus – och det är precis vad han unnat sig nu.

Annons

På Instagram berättar Marcus att han tagit med sig barnen för att njuta av värmen på Grekland! Det innebär ju också att han kommer lysa med sin frånvaro i Nyhetsmorgon, som fortfarande sänder hela sommaren.

Så, vad har Marcus pysslat med under vintern och våren? Jo, han har bland annat hunnit med att pröva fartfyllt forsränning, klättrat 122 meter upp på en vindsnurra, och åkt skicross med världsåkaren Erik Mobärg.

Dessutom har han ju tillbringat en hel del tid i köket, då han var en av deltagarna i vårens säsong av Sveriges Mästerkock VIP. Tyvärr blev resan i programmet kortlivad, och han fick kasta in handduken tidigt.

Annons

Marcus Noterius på resa utan nya flickvännen

En familjeresa till solen står alltså på agendan, men det finns faktiskt en person som sagt. Marcus är nämligen upp över öronen förälskad, han har träffat kärleken!

Det var till tidningen Hänt som TV4-stjärnan bekräftade att en mystisk kvinna på hans Instagram de facto var hans nya flickvän. Kvinnan som fångat Noterius hjärta heter Titti Söderholm, och de firade midsommar ihop. Men till Grekland följer hon inte med:

Annons

– Njut i massor, önskar jag var med!❤️❤️❤️, skriver hon under hans bild.

– Det önskar vi med 😀😍❤️❤️, svarar Marcus.

Foto: TV4

Annons