Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäckten i Melinda Jacobs nya bild på bebisen Izadora – ett ynka år efter födseln

21 feb, 2024, 18:00 
Martin E-Type Erikson, Izadora och Melinda Jacobs
Melinda Jacobs publicerar en ny bild på dottern Izadora och reaktionerna låter inte vänta på sig...
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Tänk så mycket som kan hända på ett år, i Martin "E-Type" Eriksons fall att gå från barnlös till pappa och bonuspappa till fem (!) barn.

Allt efter att han träffat familjekära Melinda Jacobs, som har tre barn sedan tidigare och två som är familjehemsplacerade hos henne.

Så fick alltså Martin sin efterlängtade familj, och när Melinda nu publicerar en bild på deras dotter Izadora, 1, tycks alla se samma sak...

E-Types nya liv med sex barn

Martin har tidigare pratat öppet om hur han sörjde att han inte hade barn, bland annat i sitt sommarprat, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Det är han ett levande exempel på! Men visst har det varit en omställning att gå från att leva turnéliv till att vara en familjefar. Som Martin sa i SVT-dokumentären The Way I wanna live:

Annons

– Det är mer än en gång som jag suttit på en stubbe i skogen och funderat på hur jag löser det här. Inte bara "Vill jag? Ska jag ändra mitt liv så att det inte är nåt kvar av mitt gamla liv". Det andra är också "Fixar jag det här?".

Men visst fixar Martin det! Och på framför allt Melinda Instagram får vi ofta glimtar av deras familjelycka, och det är också här upptäckten görs med lilla dottern Izadora.

Upptäckten i Melindas nya bild

Bara när Izadora var några månader gammal började Melindas följare notera något speciellt – hon är ju en kopia av sin far!

Och så har det fortsatt. På vissa bilder är det tydligare än andra. Ja, det råder inga tvivel om vem som är lilltjejens pappa.

Nu har det hänt igen. Melinda publicerar en bild på dottern med några av sina syskon och reaktioner låter inte vänta på sig:

Annons

"Lillan är så lik sin pappa! 😍", skriver en person.

"Men kolla vad mysigt att Izadora är så lik sin pappa❤️", skriver en annan.

Men det finns också följare som upptäckt något annat, visst finns det också mycket av Melinda i dottern:

"Så söta alla tre. 😍 Jösses så lik Izadora är dig", skriver en följare.

Även Martin ser både sig själv och frun i lilltjejen. Som han sa när han gästade Efter fem, bara några dagar efter Izadoras nedkomst:

– I början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma… Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda.

Foto: TT

Annons