Vassa piken mot Lotta Engbergs och Doktor Mikael Sandströms kärleksrelation

Lotta Engbergs och Doktor Mikael Sandströms kärlek kritiseras

Lotta Engbergs och Doktor Mikaels kärlek blev en av förra årets stora kändisnyheter! Och många svenskar är glada för deras skull – men de har också fått ta emot en del vassa skämt.
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Kärleken blomstrar mellan programledaren och artisten Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström. Förra året blev deras romans känd för allmänheten och sedan dess har de tillbringat mycket tid med varandra. Dessutom står de nu inför en framtida flytt och ska alltså bli sambor i ett gemensamt hus i Göteborgtrakten.

Lotta Engberg och Mikael Sandström – egna orden om kärleksrelationen

Häromveckan syntes Lotta och Mikael i intervjuprogrammet ”Tillsammans med Strömstedts” där Jenny och Niklas Strömstedt träffar olika kända par för att tala om kärlek.

– Alltså inledningsvis var hela situationen absurd. Två människor som ses som inte känner varandra. En är kändis sedan barnsben och någon annan är en äldre doktor. Vad har vi gemensamt? Ingenting. Jag tyckte mest var var häpnadsväckande att vi överhuvudtaget pratade med varandra, att vi landade där vi landade. Så vi pratade och pratade och pratade, säger Mikael under programmet.

LÄS MER: Doktor Mikaels sorg efter romansen med Lotta Engberg

Och Lotta verkar lika förälskad hon.

– Jag vill inte veta så mycket. Jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu fick jag tårar i ögonen bara för att jag sa så, säger hon och torkar några tårar.

Pernilla Wahlgren aktuell i Melodifestivalen 2021

Men det är även andra kända svenskar som har kommenterat kärleksrelationen. En av dem är Pernilla Wahlgren, som just nu är aktuell som programledare i Melodifestivalen 2021. I podden ”Wahlgren & Wistam”, som Pernilla driver med vännen och kollegan Sofia Wistam pratar de om Mikael och Lotta. En romans som ju faktiskt började med att Lotta uttalade sig om Mikael i TV4:s ”Nyhetsmorgon” och sa att han såg trevlig ut.

– Det blev så! Från att hon sa i en intervju att Soldoktorn såg trevlig ut. Och så blev det nu att de blev ihop, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Sofia skrattar.

– Men säg nu du Pernilla. Jag frågar och så säger du Joel Kinnaman, säger hon och syftar på att Lotta blev tillsammans med Mikael efter att ha nämnt honom i intervjun.

– Ja, eller Brad kanske. Brad Pitt, vi är ju ändå jämngamla, svarar Pernilla.

LÄS MER: Så lever Anders Tegnell med sin familj

LÄS MER: Sanningen bakom Suzanne Axells avhopp i Fråga Doktorn

LÄS MER: Victoria indragen i infekterade hundbråket

Foto: TT