Zlatans plötsliga drag – framtiden med Helena Seger och familjen

Zlatan Ibrahimovic tar ett drastiskt beslut för Helena Seger och sönerna.

Det var i våras som Zlatan Ibrahimovic drog på sig en knäskada, men nu siktar han på att vara tillbaka inom en månad! Därför tar han nu ett drastiskt beslut för Helena Seger och sönerna.
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 39, har ett kontrakt med italienska fotbollsklubben Milan som sträcker sig fram till och med sommaren 2022. Men i våras drog han på sig en knäskada som har gjort att han inte kunnat spela och därför kunde han inte heller delta i fotbolls-EM som planerat.

Zlatan, Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent har därför varit bosatta i Sverige en period, men nu skriver italienska tidningen Corriere della Sera att Zlatan flyttar sin familj från Stockholm till vindsvåningen i Porta Nuova i Milano.

Zlatan flyttar familjen från Stockholm till Milano

Trots knäoperationen i juni siktar fotbollsstjärnan på att vara redo till säsongspremiären i Serie A, den högsta divisionen i italienska ligan. Milan har sin första match den 23 augusti, så tiden börjar bli knapp!

Enligt Corriere della Sera kommer flytten förhoppningsvis att ske inom de närmsta månaderna, då det är en del logistik som ska till för att få med hela familjen.

Det är knappast första gången familjen flyttar från det ena landet till det andra, förutom Italien och Sverige har de även varit bosatta i Frankrike, England, Spanien och USA. Och det verkar som att Zlatan inte är redo att ge upp sin fotbollskarriär än, trots skador och att åldern börjar nå en punkt då de flesta fotbollsstjärnor lägger av.

LÄS MER: Unika detaljer om Zlatans liv med Helena Seger: ”Aldrig avslöjat det innan”

Framtiden för fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic

Snart är det även dags för VM-kval mot spanien den 2 september, och förbundskapten Janne Andersson meddelar att en frisk Zlatan kommer att spela, om ”Ibra” själv vill.

– Är han hel och frisk, spelar och vill vara med så kommer jag att ta ut honom. Han var med i mars och tillförde mycket, sa han i TV4-programmet ”Tilde” förra veckan.

Frågan är om 39-åringen siktar på VM i Qatar nästa vinter, eller om han väljer att avsluta på topp efter sommaren 2022 när kontraktet går ut med Milan?

”Det är inte över förrän jag säger att det är över.”, har Zlatan tidigare skrivit på Instagram.

Så vad stjärnan väljer att göra, det återstår helt enkelt att se!

Foto: TT, Instagram / iamzlatanibrahimovic

LÄS MER: Janne Andersson om frun Ulrika: ”Jag är inte med över huvud taget”

LÄS MER: Nya detaljer om prinsessan Madeleines och barnens sommar i Sverige!

LÄS MER: Harrys och Meghans mångmiljonbelopp – så spenderar de pengarna