Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya programledaren i Nyhetsmorgon - därför känner ni igen honom

26 jul, 2023, 10:30 
Samuel Björn
Nyhetsmorgon
Sofia Geite är sedan tidigare mycket populär bland morgonpubliken.

Tittarnas reaktioner efter den nya programledarens debut.

Annons
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Under sommaren får vi se flera nya programledare ta oss igenom mornarna i Nyhetsmorgon. De vanliga folkkära programledarna går en efter en på semester och in kallas nya karismatiska ersättare som håller oss sällskap till frukosten.

Idag fick vi återigen se en debutant i tv-rutan, ett ansikte som flera kanske känner igen sen tidigare, men från ett annat format.

Tidigare uppskattade debutanter i sommar

Tidigare i sommar gjorde Carolina Björnerhag sin debut som vikarierande programledare i morgonprogrammet efter att ha arbetat som reporter för programmet en längre tid.

Debuten gjorde hon tillsammans med Steffo Törnqvist och efteråt var hon tacksam för programmet och alla lovord hon fått efter det.

"Oj. Jag är helt överväldigad över alla fina ord jag fått efter min debut i studion. Jag önskar jag kunde svara er alla men det får bli ett stort TACK. Tack för pepp, stöd och värme. Och ett extra stort tack till herrarna på bilden som fick mig att känna mig otroligt trygg - trots att nerverna var utanpå. Ha en underbar sommar allihopa! Stor kram", skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Och debuten var en succé!

Många tittare hyllade den talangfulla programledaren och flera vädjade på sociala medier efter att få se mer av Carolina i tv-rutan.

Bekant ansikte

Idag var det istället dags för Filip Stiller att kliva in och göra sin debut som programledare för det omåttligt populära morgonprogrammet.

Tillsammans med Sofia Geite tog han sig an dagens sändning, till tittarnas förtjusning.

"Mer av Filip som programledare i Nyhetsmorgon Han gör ett grymt bra jobb tillsammans med Sofia!", kommenterar en tittare på Facebook.

"Godmorgon vänner önskar er en trevlig dag på jobbet, vilken härlig duo", skriver en annan.

För de som tyckte att Filip såg bekant ut så kan det vara att ni känner igen honom från hans roll som programledare för det senare nyhetsprogrammet i samma kanal, nämligen Efter fem.

Annons