Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 48

Gillar du att fynda? Då är Black Friday en dag för dig! Nu listar vi bästa prylarna från Aller Media Shop – till extra bra pris.

Passa på att klicka hem julklapparna redan nu. På Black Friday har produkterna i Aller Media Shop extra förmånliga priser. Svensk Damtidning har valt ut veckans bästa fynd.

Ansiktsborste

Ansiktsborste för en strålande hud. Läs mer och köp här.

Elektrisk ansiktsborste som får bort all smuts och ger dig en strålande och ren hud. Den mjuka och lyxiga borsten hjälper till att på ett varsamt sätt djuprengöra ansiktsporerna. Handtaget är format för ett bekvämt grepp för enkel och noggrann rengöring av ansiktet. Levereras med ett ställ där du kan förvara borsten stående när den inte används. Borsten kan användas i duschen men skall ej sänkas ner i vatten. Drivs med 2 st AAA batteri. OBS! batterier medföljer ej.

Elektriskt manikyrset. Läs mer och köp här.

Elektriskt manikyrset som gör det enkelt att få snygga händer och fötter. Tack vare det enkla och effektiva systemet kan du nu få professionella manikyrresultat. Perfekt för nagelvård. Levereras med 5 olika poleringsverktyg. Drivs med 2 st AAA batteri. OBS! Batterier medföljer ej. 

Doftljus

Doftljus från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här. 

Doftljus i glas med lock i kork. Ljuset har en brinntid på 14 timmar och har en ljuvlig doft av ceder. När ljuset har brunnit ned är burken fin att spara till förvaring av småprylar.

Bäddset

Exklusivt bäddset i fyra delar. Läs mer och köp är. 

Stilrena sängkläder av härlig hotellkvalitet i vit satinvävd bomull är en ren lyx att krypa till sängs i. Och nytt påslakan är ett bra sätt att snabbt och enkelt förnya i sitt sovrum. Vi har tagit fram ett elegant, fräscht och härligt påslakan med tillhörande örngott i stilrent vitt med ränder som passar i alla sovrum. Mjuka och behagliga att sova i med en tydlig lyster som gör att de ser vackra ut i din säng. Påslakanet är 150 x 200 cm och örngottet är 50 x 60 cm.