Helena Seger får skämmas efter nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger har fått se bilder av Zlatan Ibrahimovic – bilder som väckt väldigt stor uppståndelse.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har fått vänja sig vid en splittrad familj. Zlatan tillbringar stora sjok tid i Italien, där han öser in mål för storklubben Milan och bor deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Men Helena har såklart full koll på vad som händer med Zlatan nere i Italien. Och just nu är det inte vidare roligare nyheter kring 39-åringen.

Först blev han utvisad i Milans match mot Parma efter att ha klagat på domaren. Ett hårt slag för Zlatan, som nu tvingas böta 5000 euro och tillbringa en match på läktaren.

Men nästa smäll var ännu värre för Zlatans rykte. Han syntes ute på en restaurang i Milano, trots landets rigorösa coronarestriktioner. Bilden av Zlatan, där han satt vid ett bord jämte tre andra personer, spreds snabbt på nätet och väckte stor inhemsk ilska.

Italien-kännaren Jennifer Wegerup gästade SVT-programmet Morgonstudion och förklarade exakt hur stor kontroversen har blivit.

– Det blir ju svårt för honom. Han har varit frontfigur i regionen Lombardiet, och varit med i en reklamkampanj där han uppmanat folk att bära munskydd och respektera pandemin, så det rimmar väldigt illa med det här, säger Jennifer.

– Det blev stor uppståndelse i Italien. Restaurangägaren anklagas för att ha öppnat upp för sina vänner, och de hävdar att de inte åt. Men det spelar egentligen ingen roll. De sitter där och dricker vin och ses i lockdown-läge och det är väldigt allvarligt, inte minst med tanke på det smittoläge som fortfarande råder i Italien.

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin

LÄS MER: Storbråket efter miljonuppgörelsen om Ica-Stig: "Utpressning"

LÄS MER: Kamala Harris väg till världens mäktigaste kvinna – mörka bakgrunden

LÄS MER: Östermalmsladyn Tone Oppenstams liv efter fängelset: "Aldrig säker"