Här är världens bästa (och mesta klassiska) nagellack

Här är världens bästa (och mesta klassiska) nagellack

Pigga upp hösten och vintern med ett nytt nagellack. Svensk Damtidnings listar klassikerna som håller – säsong efter säsong!
7 kungliga stilmissar vi helst vill glömma!
Slå på ljud

Vill du också köpa något nytt nu när lönen är här? Eller vill du bara pigga upp dig själv lite extra i höstmörkret och inför den kommande vinterkylan. Låt oss då komma med ett shoppingförslag: ett nagellack!

Svensk Damtidnings skönhetsredaktör Johanna Lejon har koll på de klassiska lacken som håller säsong efter säsong.

Ballet Slippers från Essie. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Ballet Slippers (länk till butik) från Essie är både en favorit hos den brittiska drottningen – och hos Meghan Markle. När Meghan gifte sig med Harry var Ballet Slippers det självklara valet då bröllopsmanikyren skulle göras. Ballet Slippers är dock är långt ifrån en nykomling i nagellacksortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta ton redan 1981. Tonen är i samma pudrigt ljust rosa som klassiska ballerinaskor.

Rouge 999 från Dior. Läs mer och köp här. (länk till Kicks)

Ingen nagellacksgarderob är komplett utan det klassiska röda lacket! En mer klassikt röd än Diors numera ikoniska lack Rouge 999 (länk till Kicks)går knappast att finna. Lacket är flott högglansigt och ger en riktigt lyxig finish. Tonen Rouge 999 lanserades 2014 och finns även som läppstift. Här kan du spana in – och klicka hem – läppstiftet. (länk till Kicks)

Essies klassiskt svarta lack Licorice. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Att bära svart lack och samtidigt se elegant ut är lite av en konst – en konst som bland andra den svenska kronprinsessan bemästrar. Det gäller att det svarta nagellacket har ett djup. Det snyggaste svarta lacket kommer, precis som det blekrosa, från Essie. Essies korpsvarta Licorice är lyxigt högglansigt. Och precis som namnet skvallrar om – resultatet ser ut som saltlakrits!

Bordeaux från Essie. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Det djupa, mörka, nagellacket passar perfekt under hösten och vintern. Kombinera med en grå, mjuk kashmir tröja eller en sidenskjorta! Åh så snyggt! Det här lacket är lyxigt läckert och lyfter hela din look. Som vi älskar bordeauxfärgade naglar!

Mer nagellack hos Svensk Damtidning:

Höstens finaste och trendigaste nagellack 2020

Historien bakom Meghans perfekta manikyr

Lackat och läckert! Inspireras av Victorias fina beautydetalj

Allt om kungligheternas mörka nagellack – så får du stilen

Foto: TT