Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inspireras av Victoria – så skapar du kronprinsessans enkla och snygga makeup

10 jan, 2022, 11:58 
AvVeronica Henriksson
kronprinsessan victoria smink makeup look

Kronprinsessans sminkning är ett exempel på att en makeup inte behöver vara avancerad för att vara riktigt snygg. Här är tipsen och nyckelprodukterna som skapar kronprinsessans tidlösa look – som passar alla!

Annons

Kronprinsessan Victoria är inte bara en modeikon att räkna med, utan även en riktig inspiration vad gäller enkel och elegant makeup. Kronprinsessan ses ofta i en lätt bas och snyggt markerade ögon och bryn. En sminkning som passar alla och som fungerar till både vardags och fest!

Fixa kronprinsessan Victorias smink – produkterna som gör jobbet

kronprinsessan victoria smink

Fixa kronprinsessan Victorias enkla makeup – nyckelprodukterna som gör jobbet

En lätt bas som täcker rodnad, jämnar ut huden och ger en fin lyster, tillsammans med en diskret bronser och vacker rouge. Med några få produkter kan du få samma strålande resultat som kronprinsessan!

Annons

Vårdande foundation, Original Liquid Mineral Foundation SPF 20 – BareMinerals

BareMinerals senaste foundation ger inte bara en fin täckning och slätar till ojämnheter, utan innehåller också många fina ingredienser som vårdar huden. Foundationen appliceras enkelt och smälter in sömlöst i huden. Resultatet är perfektion!

vårdande foundation lätt täckning bareminerals
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fin bronzer, Natural Glow Bronzer – Lumene

En bronzer är en perfekt produkt för att ge färg till kinderna och definition och glöd till ansiktet – precis som kronprinsessan Victoria. Ett superknep att tänka på när du applicerar bronzer är att applicera produkten i form av en trea. Dutta en stor och fluffig borste i dosan och slå av överflödig produkt. Dra sedan borsten i tre steg: från pannan, ner under kindbenet, tillbaka mot örat och under käklinjen.

Annons
bronzer lumene bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lättapplicerad och naturlig rouge, make me blush! – Indy Beauty

Använder du inte rouge i din sminkrutin är det dags att börja nu! Inte bara är rosiga kinder trendigare än någonsin, det ger också liv och ett frisk intryck till ansiktet. Make me blush! är ett rouge med snälla pigment som går att bygga upp till önskad effekt, vilket minskar risken för runda, röda kinder.

Annons
rouge indy beauty lättapplicerad rouge
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Neutral ögonskugga, Eye Shadow i Soft Teddy – MAC

Gemensamt för både prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria, är att prinsessorna gärna håller ögonsminkningen neutral och vi ser sällan någon av dem med speciellt avancerade sotningar. Vill du följa samma trend är en ljusbrun ögonskugga, tillsammans med en kajal allt du behöver! Lägg ögonskuggan som en enhetlig färg över hela locket med hjälp av en stor ögonskuggsborste.

Annons
neutral ögonskugga kronprinsessan victoria ljusbrun ögonskugga
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Brun kajal, Cream Shaper For Eyes i Chocolate Lustre – Clinique

Efter att du har applicerat ögonskuggan och skapat en jämn yta på ögonlocket är kajal en perfekt produkt för att enkelt och snyggt markera ögonen. Cream Shaper For Eyes är en otroligt krämig och lättapplicerad kajal som glider fint längst franslinjen. Den bruna kajalen är också lätt att sudda ut med hjälp av en mindre och kompakt borste för att ge en naturlig sotning – precis som kronprinsessan ofta har!

Annons
brun kajal längst franslinjen
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Volymgivande mascara, Mascara 38 C Volumising – Sensai

Mascara 38 C Volumising är en genialisk mascara som håller genom regn och rusk men enkelt tvättas bort med ljummet vatten! Mascaran ger fransarna ett ordentligt lyft och öppnar upp ögonen snyggt.

volymmascara sensai
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vårdande läppglans, Instant Light Natural Lip Perfector – Clarins

Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins är en favorit hos kungligheterna! Kate Middleton och Meghan Markles har tidigare berättat om deras kärlek till det färgade läppbalsamet som bland annat innehåller sheasmör, peptider och mangosmör.

Annons
läppglans clarins meghan markle kate middleton favoritprodukt
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer:

Foto: TT

9 bilder på kronprinsessan Victoria och Estelle – när de är lika gamlaBrand logo
9 bilder på kronprinsessan Victoria och Estelle – när de är lika gamla
Annons