Bilderna bekräftar: prinsessan Märtha Louise har lämnat Durek Verrett

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

Märtha Louise har lämnat Durek Verrett, bekräftar nya bilder som Svensk Dam tagit del av.
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise har svårt att hålla sig borta från pojkvännen Durek Verrett. Det vet vi sedan tidigare.

Faktum är att Märtha Louise erkände just detta i en intervju med det amerikanska prestigemagasinet Vanity Fair, där hon pratade om det Durek-fria livet under pandemin.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, sa Märtha Louise.

Märtha Louise har lämnat Durek Verrett

Men i år har paret åkt fram och tillbaka för att kunna vara varandra nära. Först var det Dureks tur att resa över Atlanten. Han kom i början på 2021 och bosatte sig i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise.

Och när han återvände till sitt liv i Los Angeles, då var det prinsessans tur.

Bilder som Svensk Dam har fått ta del av visar hur Märtha Louise och Durek promenerar i lyxområdet Beverly Hills och därefter checkar in på Disney Lands egna hotell. Paret ser lika förälskade ut som alltid.

Men för en vecka sedan var det dags att resa tillbaka till Norge för Märtha Louise – utan Durek vid sin sida. På bilder från Los Angeles-flygplatsen LAX kan man se hur Märtha Louise, iförd munskydd, drar sin väska efter sig, helt själv, utan något flygsällskap.

Prinsessan Märtha Louise har lämnat Durek kvar i USA.

GCSHE

För Märtha Louise väntar ett kärt återseende i Norge. Hennes tre döttrar, Emma Tallulah, Maud Angelica och Leah Isadora, fick bli kvar i hemlandet när mamma for till USA, eftersom deras skolor drog igång kort efter att prinsessan reste iväg.

Nya resor över Atlanten är nog att vänta. Men fram tills dess får Märtha Louise och Durek nöja sig med att skicka små kärlekshälsningar via Instagram.

"Att vara med dig och barnen gör att jag känner att jag lever i en saga. Jag älskar dig, babe", skrev Märtha Louise nyligen till Durek.

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna