Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Charlenes okända föräldrar träder fram – tvingas sätta ner foten

Charlenes okända föräldrar träder fram – tvingas sätta ner foten

Foto: TT

Nu har furstinnan Charlenes föräldrar fått nog.

Furstinnan Charlene och furst Albert kan tänkas vara ett av de mest omskriva kungahuset i Europa, och det är inte konstigt. Deras relation har kantats fler skandaler och rykten än många andras.

Nu har det ryktats om paret igen. Och denna gång träder furstinnan Charlenes föräldrar fram, de kan inte längre vara tysta.

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta
2:14

Efter reklamen: Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

(2:14)

Slå på ljud

Charlenes sensationella beteende eskalerar – går inte att blunda för!

Furstinnan Charlenes egna ord om sjukdomen

Vi ser inte alls Charlenes föräldrar Lynette och Michael Wittstock särskilt mycket. Av naturliga skäl förstås, de bor kvar i Sydafrika och är ju inte heller kungliga som sin dotter. Men relationen i familjen är stark bakom kulisserna.

Charlene har som bekant haft det tufft. 2021 strandades hon i Sydafrika efter en rutinmässig tandoperation som ledde till en infektion i bihålorna. Hon kunde inte sätta sig på ett plan hem till familjen på grund av flygresan, och tvingades vara ifrån Albert och barnen Jacques och Gabriella länge.

– Från början var det tänkt att jag bara skulle stanna i 10-12 dagar, men så fick jag problem med trycket i öronen och läkarna konstaterade att jag hade en bihåleinfektion och dessutom en rätt allvarlig sådan, har berättat Charlene i en intervju med den sydafrikanska radiostationen South Africa Radio 702.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd: ”Väldigt tufft”

Furstinnan Charlenes föräldrar dementerar ryktet

Sedan kom hon hem, men det dröjde inte lång tid innan hon lades in på en privatklinik i Schweiz då hon kämpade med sitt välmående. Där ska hon enligt Express ha haft föräldrarna vid sin sida, under den tuffa tiden.

Furstinnan Charlenes föräldrar Lynette och Michael Wittstock

Ett sällsynt framträdande av Charlenes föräldrar.

VALERY HACHE

Nu är Charlene pigg och kry, tillbaka i Monaco. Men långt ifrån hennes föräldrar, som hon ju står nära. Därför har det nu ryktats om en flytt för Lynette och Michael, till en villa nära furstendömet, i Monaco.

Men detta väljer de nu att slå hål på, och det är ju inte särskilt ofta de gör något väsen av sig.

– Michael och Lynette bor fortfarande i Benoni, och har inte för avsikt att flytta till Monaco, ska Charlenes svägerska Chantell ha sagt enligt News24, rapporterar norska Se och Hör.

Ingen flytt planerad i närtid alltså, gör de klart.

Foto: TT