Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Charlenes okända föräldrar träder fram – tvingas sätta ner foten

19 jan, 2023, 10:00 

Nu har furstinnan Charlenes föräldrar fått nog.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Furstinnan Charlene och furst Albert kan tänkas vara ett av de mest omskriva kungahuset i Europa, och det är inte konstigt. Deras relation har kantats fler skandaler och rykten än många andras.

Nu har det ryktats om paret igen. Och denna gång träder furstinnan Charlenes föräldrar fram, de kan inte längre vara tysta.

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Furstinnan Charlenes egna ord om sjukdomen

Vi ser inte alls Charlenes föräldrar Lynette och Michael Wittstock särskilt mycket. Av naturliga skäl förstås, de bor kvar i Sydafrika och är ju inte heller kungliga som sin dotter. Men relationen i familjen är stark bakom kulisserna.

Charlene har som bekant haft det tufft. 2021 strandades hon i Sydafrika efter en rutinmässig tandoperation som ledde till en infektion i bihålorna. Hon kunde inte sätta sig på ett plan hem till familjen på grund av flygresan, och tvingades vara ifrån Albert och barnen Jacques och Gabriella länge.

Annons

– Från början var det tänkt att jag bara skulle stanna i 10-12 dagar, men så fick jag problem med trycket i öronen och läkarna konstaterade att jag hade en bihåleinfektion och dessutom en rätt allvarlig sådan, har berättat Charlene i en intervju med den sydafrikanska radiostationen South Africa Radio 702.

Furstinnan Charlenes föräldrar dementerar ryktet

Sedan kom hon hem, men det dröjde inte lång tid innan hon lades in på en privatklinik i Schweiz då hon kämpade med sitt välmående. Där ska hon enligt Express ha haft föräldrarna vid sin sida, under den tuffa tiden.

Furstinnan Charlenes föräldrar Lynette och Michael Wittstock
Ett sällsynt framträdande av Charlenes föräldrar.

Nu är Charlene pigg och kry, tillbaka i Monaco. Men långt ifrån hennes föräldrar, som hon ju står nära. Därför har det nu ryktats om en flytt för Lynette och Michael, till en villa nära furstendömet, i Monaco.

Men detta väljer de nu att slå hål på, och det är ju inte särskilt ofta de gör något väsen av sig.

– Michael och Lynette bor fortfarande i Benoni, och har inte för avsikt att flytta till Monaco, ska Charlenes svägerska Chantell ha sagt enligt News24, rapporterar norska Se och Hör.

Ingen flytt planerad i närtid alltså, gör de klart.

Foto: TT

Annons