Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Frågetecknet kring Estelles kusin Nicolas, 8, – nu undrar alla

12 jun, 2024, 19:00 
Prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Nicolas
Det finns ett frågetecken kring prins Nicolas – och den stora dagen som närmar sig med stormsteg.
Annons
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Sedan 2018 bor prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen i soliga Florida, vilket också innebär att vi sett mindre av familjen.

Ja, omgivna av palmer och stränder i solstaten har kvintetten kunnat flyga mer under radarn, vilket länge passat dem perfekt.

Men nu är Sverigeflytten bara runt hörnet, och även något annat väntar – prins Nicolas, 8, födelsedag. Men här finns ett frågetecken.

Bilderna på prins Nicolas

På lördag fyller Nicolas 9 vilket om Madeleine håller sig till traditionen bör innebära en härlig födelsedagsbild på pojken.

Annons

Ja, ända sedan prinsessan startade upp sitt Instagramkonto 2018 har hon markerat barnens bemärkelsedagar med ett personligt fotografi på födelsedagsbarnet.

Här brukar vi också få en liten beskrivning av huvudpersonens personlighet, där vi om Nicolas fått veta att han är rar, omtänksam, snäll och rolig.

Och har ett fordonsintresse! Det blev tydligt 2021 då Nicolas dagen till ära poserade på en leksaksbil, och när han på halloween samma år bar en t-shirt med loggan "Braap", ett motorcykelmärke från Australien som också säljer kläder.

Annons
Prins Nicolas poserar på en leksaksbil
Prins Nicolas är en liten bilkille! Foto:Instagram/princess_madeleine_of_sweden
Prinsessfamiljen utklädda på halloween
Prins Nicolas visar fordons-intresset igen. Foto:Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Frågetecknet kring prins Nicolas

Så inför prinsens stundande födelsedag hänger ett frågetecken i luften, hur kommer årets bild se ut? Blir det en porträttbild, eller något i stil med 2021 där vi också får reda på Nicolas intressen?

Annons

Och inte minst, kommer bilden publiceras på självaste födelsedagen? Något som alltid varit fallet förutom 2022 då Madeleine markerade bemärkelsedagen först tre dagar senare.

Ja, en del osäkerheter alltså men en sak är säker, prinsen kommer firas ordentligt av familjen. Och alldeles snart är de på svensk mark, redo att starta sitt nya liv. Hovet har bekräftat för Svensk Damtidning att flytten ska äga rum i juni. Då kommer prins Nicolas bara bo minuter från kusinen prinsessan Estelle, i stället för 800 mil bort.

Foto: TT, Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Annons