Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här avslöjas sanningen om prinsarnas relation – när de tror att ingen ser

09 maj, 2024, 08:00 
Här blir det tydligare än någonsin.
Annons

Ett två dagar långt statsbesök från Danmark inledde veckan – och vilken kunglig uppvisning det blev! Det nya danska kungaparet fick njuta av ett soligt Stockholm, och det blev ett kärt återseende familjerna emellan.

Det togs många fina bilder under dagarna, som spridits runt om i världen. Men det finns en som hamnat lite i skymundan – och som minst sagt sticker ut.

Hör kungens skämt till Frederik – får alla att gapskratta!Brand logo
Hör kungens skämt till Frederik – får alla att gapskratta!

Bilderna avslöjar prins Carl Philip och prins Daniels relation

Ja, vi vet att vår kungafamilj kommer oerhört bra överens. De älskar att samlas för långa familjemiddagar och årets höjdpunkt är när hela familjen tillbringar sommaren på Solliden. Och visst skiner det igenom även i det offentlig. Det syns tydligt att de trivs med att ha varandra som "kollegor".

Annons

Men trots det brukar medlemmarna hålla det privata privat, och är mer professionella när de är officiella. Därför sticker den här bildserien ut, som visar prins Daniel och prins Carl Philip på ett sätt vi inte är vana!

Prins Daniel och prins Carl Philip skrattar ihop
Daniel och Carl Philip skrattade gott ihop.Mischa Schoemaker
Prins Daniel och prins Carl Philip skrattar ihop
Visst blir man nyfiken?SplashNews.com

Bilderna togs under det danska kungaparets svarsmottagning på Dannebrog under tisdagen, och ute på däck ser vi prinsarna ha det oerhört trevligt ihop. Daniel lägger en hand om Carl Philip och de båda skrattar gott och ser väldigt roade ut.

Annons

Prins Daniel går emot familjen

Visst är det härligt när de nära banden i familjen skiner igenom utåt. Att Daniel och Carl Philip funnit varandra är ingen hemlighet. De båda tycker ju om sport, och brukar av tradition närvara vid Idrottsgalan ihop (med prinsessan Sofia också).

Det finns ju dock en sak som skaver. Båda prinsarna gillar att titta på fotboll, men medan Daniel är en inbiten AIK:are hejar Carl Philip på rivalerna: Djurgården...

Foto: TT

Annons