Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här dolde Madeleine sina känslor timmar efter landning – nu är sanningen ute

25 jun, 2024, 10:00 
Prinsessan Madeleine höll masken efter landningen i Sverige. Nu är sanningen bakom allt ute.
Annons

Efter mycket om och men landade prinsessan Madeleine och barnen i Sverige torsdagsmorgonen den 10 juli. Då hade det gått över ett år sedan hovet meddelade att prinsessfamiljen flyttar hem – och vändorna var många.

Nu trodde alla att kusten var klar för att påbörja sitt liv i Sverige – men så var inte riktigt fallet.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleines lycka efter landningen i Sverige

När Madeleine klev av planet på Arlanda såg hon oerhört lättad och glad ut. Detsamma gällde under drottning Silvias festhelg bara några dagar senare – Madeleine bjöd på breda leenden och hennes lycka över att vara hemma i Sverige igen gick inte att missa.

Prinsessan Madeleine utanför slottet
Foto: Ola Axman

För vägen hem till Stockholm igen har ju inte varit spikrak. En snackis har varit parets lyxvilla i Pinecrest, som plockades upp och ned från mäklarsajter, och tvingades pressa ner priset på 3,8 miljoner kronor.

Annons

Till slut verkade lyckan ha vänt. I april markerades som under försäljning, och Madeleine och Chris tycktes ha hittat en köpare. Inte långt senare meddelade hovet att flytten hem till Sverige var på gång.

Prinsessan Madeleines hemlighet ute – höll masken

Det var därför en lättad Madeleine som anlände hem till Sverige och sitt nya liv – eller? Expressen rapporterade i dagarna att villan ännu inte är såld, och tidningens reporter Johan Eriksson såg fortfarande en till salu-skylt utanför villan.

Huvudvärken verkar alltså inte vara helt över än, trots att paret valt att flytta till Hovstallet. Mäklaren vill däremot inte svara på frågor om försäljningen, men när Expressen kontaktar en annan svensk mäklare i Florida tonar hon ned situationen:

– Även om man kommer överens, och om köparen är beredd att betala cash så tar det två–tre veckor bara för att bakgrundschecka. Det kan vara så att lagfarten har några krav på sig eller det finns nåt gammalt kusinbarn som kan komma och hävda att ”jag hade rätt till det här huset för femtio år sen” eller whatever. Det är så det fungerar, säger Maggie Armbrust.

– Jag har sett sådana här som har dragit ut på ett halvår. Det är inga konstigheter.

Foto: TT

Annons