Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hovets plötsliga besked om Chris O'Neill – bekräftar efter alla spekulationer

14 jun, 2024, 10:30 
Nu kommer hovet med ett besked om Chris O'Neill i Sverige, efter alla frågetecken.
Annons

Prinsessan Madeleine har officiellt landat i Sverige, kunde Svensk Damtidning avslöja under torsdagsmorgonen. Ihop med de tre barnen och hunden Oreo anlände hon till Arlanda, för att påbörja sitt nya liv i Stockholm.

Maken Chris O'Neill saknades dock, eftersom familjen flyttar i etapper. Men kort efter de nya bilderna på Madeleine på flygplatsen kommer hovet med ett besked om prinsess-maken.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleines nya liv i Sverige

Ja, efter mycket om och men är det dags för familjen att flytta in till den topprenoverade lägenheten i Hovstallet. Chris O'Neill har registrerat ett bolag ett stenkast från hemmet i Stockholm, och barnen är redo att börja svensk skola.

Annons

Men först väntar en efterlängtad sommar, delvis tillbringad borta på familjens älskade Solliden ihop med resten av familjen.

Och i mitten av juli sker ju kungafamiljens sista "jobb"-spurt innan de försvinner – Victoriaveckan!

Kronprinsessans födelsedag den 14 juli firas hela veckan på Öland, och uppmärksammas stort på bemärkelsedagen med Victoriakonserten på Borgholms slottsruin. Och nu kommer hovet med nya detaljer om Victoriadagen, som rör prinsess-familjen.

Klart: Chris O'Neill närvarar vid Victoriakonserten 2024

Det har redan avslöjats vilka som kommer stå för underhållningen: Lena Philipsson, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Edda Magnason och Olivia Lobato.

Annons

Och nu står det klart att det kommer sättas extra kunglig kant på publiken. Hovet meddelar nämligen i deras officiella kalender att HELA kungafamiljen närvarar, även prinsessan Madeleine och Chris O'Neill!

Foto: Skärmdump

Ett riktigt glädjande besked, för affärsmannens närvaro är ju något av en snackis varje år när det närmar sig. Chris deltar så ofta som han bara kan, men tvingades till exempel lysa med sin frånvaro 2022 på grund av jobb utomlands.

Detta gör såklart kronprinsessan Victoria överlycklig, som får tillbringa sin födelsedag med hela familjen samlad.

Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill under Victoriakonserten på Borgholms slottsruin i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Öland
Madeleine och Chris njöt av Victoriakonserten i fjol.Mikael Fritzon/TT

Foto: TT

Annons