Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines problem i Sverige – tvingas dela med Sofia

29 dec, 2022, 10:05 
Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine tvingas dela med prinsessan Sofia när hon är i Sverige. Så här bor prinsessorna och deras familjer!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Därför trivs inte Chris i Sverige!Brand logo
Därför trivs inte Chris i Sverige!

Prinsessan Madeleine befinner sig i Sverige för att fira jul och nyår med familjen, det bekräftar hovet för Svensk Damtidning.

Prinsessan håller för närvarande till i Hovstallet som ligger mitt på Östermalm. Där har Madeleine bott i många år och lägenheten är en självklarhet när familjen besöker Stockholm.

Femrummaren med stora fönster ut mot gatan passar superbra för familjen. En stor lägenhet för barnen Leonore, Nicolas och Adrienne att leka och busa i.

Det lär vara snyggt och prydligt i drömlägenheten. Den har nämligen utomordentliga förvaringsmöjligheter. Madeleine har låtit installera 42 garderobsdörrar i lägenheten.

Inte illa... Det mesta prinsessfamiljen behöver får säkerligen plats!

Under sommaren ser det helt annorlunda ut. Då får Madeleine, Chris och barnen dela på husrum...

Annons

Madeleine tvingas dela med Sofia: Prinsessan får inte eget hus

När prinsessfamiljen besöker Öland tvingas de dela bostad med Carl Philip, Sofia och deras barn. Den klassiska sekelskiftsidyllen på Solliden som byggdes 1902 ligger precis intill slottets fruktträgård.

Kavaljeren, som huset kallas, är inte superlitet så alla prinsar och prinsessor får som tur plats.

Kavaljerhuset har otaliga rum och två kök. Sommardagarna i huset möljiggör också för Leonore, Nicolas och Adrienne att leka med sina kusiner Alexander, Gabriel och Julian. Vilken vinst!

Så skoj och efterlängtat – barnen ses trots allt inte så ofta när de bor så långt ifrån varandra.

Prinsessan Madeleine, Prinsessan Sofias hus
Kavaljerhuset som prinsessorna får dela på om sommaren.

Victoria och familjen har ett eget hus på Solliden och tvingas därmed inte dela med syskonen. Kronprinsessans lyxiga villa är 328 kvadratmeter stort. Villa Skönvik stod klar 2013, en oväntat lågmäld sommardröm på Sollidens slottsområde med bara dryga 100 meter till Kalmarsund.

Foto: TT

Annons