Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på Chris O'Neill väcker reaktioner

15 aug, 2021, 09:00 
Chris O'Neill

Chris O'Neill dök upp på nya bilder – och alla la märke till samma sak.

Annons
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan MadeleineBrand logo
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

Chris O'Neill på svensk mark. Vi hade nästan gett upp hoppet om att få bevittna detta igen – men sommaren 2021 bjöd på en rejäl överraskning!

Plötsligt dök han upp, efter 726 dagar i medieskugga, och klappade i takten till Lena Philipsson under Solliden Sessions, en konsertserie på Öland som kungen varit med och arrangerat.

Nya bilder på Chris O'Neill

Den senaste gången Chris deltog i ett evenemang på svensk mark tillsammans med prinsessan Madeleine innan dess var Victoriadagen 2019.

Men nu har vi fått se Chris ännu en gång – och återigen var han på strålande humör. Tillsammans med Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne var den framgångsrike affärsmannen en av de självskrivna gästerna när prins Julian döpte i slottskyrkan på Drottningholm.

Chris O'Neill
Chris O'Neill med sin vackra familj.

Chris strålade jämte sina familjemedlemmar – och bilderna som togs under dagen har lett till många glada tillrop. Vi på Svensk Damtidning publicerade detta foto på vår Facebook-sida, och kommentarerna vällde in.

Annons

"Såå fin familj"

"Så fina denna familj är"

"Vilken härlig familj"

"Så fin hela familjen"

"En härlig familj! Så roligt att få se barnen!"

Och på Instagram var det samma visa.

"Men wow så stiliga de är"

"Äntligen får vi se hela fina familjen"

"Så snygga allesammans"

Den som har följt Chris genom åren har märkt att han numera bär glasögon. Det fick svenska folket dock nys om redan förra året, när Madeleine publicerade en påskbild på familjen. Då Chris hade hängt sina glasögon på pikétröjan. Men idag hade han inga glasögon på sig!

Annons