Orden om prins Oscar som chockar

Prins Oscar

Prins Oscar har dykt upp på en ny bild!

Prins Oscar verkar ha haft en härlig sommar. Vid flera tillfällen har vi fått en skymt av den spjuveraktiga femåringen, som framstår som en sällsynt levnadsglad liten gosse.

I helgen var det dags igen, när Generation Pep la ut en bild på Oscar, prins Daniel och prinsessan Estelle.

"Hej. Härligt att sommaren är här! I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla, bada och leka utomhus. Något vi har märkt är att barnen blir snabbt väldigt kreativa och hittar på roliga lekar bara vi går ut. Så att vistas utomhus är nog vårt bästa tips för att skapa rörelseglädje för våra barn! Hoppas ni får en fin och aktiv sommar", skrev kronprinsessan Victoria och prins Daniel i bildtexten.

Nya bilden på prins Oscar

Prins Oscar, prins Daniel och prinsessan Estelle

Kolla på prins Oscars spjuvermin!

Kommentarsfältet var fullt med glada tillrop!

"Härligt foto", skriver en person.

"De är så vackra", skriver en annan.

"Härligt peppade ni ser ut!", skriver en tredje.

På Victoriadagen dök Oscar också upp på bild. Då bar han en liten outfit som fick genomslag även internationellt. Brittiska Daily Mail, en av världens största nättidningar, beskrev hans kombination med vit skjorta och vita shorts som "sofistikerad". Det är inte dåligt att redan som femåring bli hyllad i utländsk press för sin klädstil!

Även norska Se og hör har fått upp ögonen för Oscars nya look. Så här sa kungaexperten Caroline Vagle i våras när Oscars dök upp på sina nya födelsedagsbilder.

– Prins Oscar ler från öra och till öra på de nya bilderna och är uppenbart glad över att fylla fem. Då han var yngre framstod han som lite tillbakadragen och beskedlig, men nu är han mer bekväm framför kameran. Och vilken charmör han är, sa hon då.

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna