Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines hemliga middag med Carl Philips ex-kärlek - de får komma

09 aug, 2021, 18:00 
Emma Pernald, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine ställer till med en hemlig middag i Stockholm när hon är i Sverige och hälsar på. Prins Carl Philips ex-flickvän är en självklar gäst.
Annons
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!Brand logo
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Prinsessan Madeleine är en social varelse. Men under pandemin har samkväm och hålligång var strikt förbjudet. Madeleine och maken Chris O'Neill bor som bekant i hårt coronadrabbade Florida, där myndigheterna införde obligatorisk karantän för att få bukt med den galopperande smittspridningen.

Prinsessan Madeleine har en hemlig middag i Stockholm

Lovisa de Geer, Katarina von Horn, Louise Lussan Thott (f d Gottlieb) är självskrivna som gäster på middagen.

Som Madeleine uttryckte det i Året med kungafamiljen:

– Vi har ju lite starkare restriktioner här i Florida än hemma i Sverige. Det har varit rätt hårt måste jag säga, hela våren var i tvungna att vara i lockdown i fem månader – och om någon skulle ha sagt till mig att barnen skulle behöva hållas inomhus i fem månader, knappt få gå ut, vi ska hålla barnen hemma och med home schooling från åtta till tre på dagen... Ja, jag vet inte om jag skulle börja skratta eller gråta!

Annons

Men så kom sommaren 2021 och en lättnad i coronareglerna, både här i Sverige och i USA. Madeleine, Chris och resten av familjen kunde sätta sig på ett plan och åka hem, äntligen.

Medan hon har varit här har Madeleine passat på att ta igen förlorad tid med både vänner och familj. Utöver att umgås med sina föräldrar, syskon och syskonbarn, så bjöd hon in väninnan Louise "Lussan" Thott till Öland. Lussan tog också med maken Gustav Thott och Madeleines gudbarn Alexis.

De får komma – prins Carl Philips ex inbjuden

Enligt Svensk Dams uppgifter fick Madeleine blodad tand. I augusti månad planerar prinsessan en ännu större återförening för sina väninnor, när alla är samlade i Sverige. Exakt vilka som kommer är inte fastställt, men det lär vara människor ur Madeleines närmaste krets. Utöver Lussan kan vi kanske vänta oss Lovisa de Geer, Katarina von Horn, Sofi Fahrman, Natalie Werner, Ellen Dinkelspiel, Lina Tham von Heidenstam, Louise Cronstedt, Veronica Arph och Isabelle Brummer Lewenhaupt.

Annons

Även Emma Pernald är att räkna med. Hon var tillsammans med prins Carl Philip i nio år innan förhållandet sprack. Då uppstod en rätt komplicerad situation, hon var ju också god vän till Madeleine.

Madeleine vägrade välja sida och är fortfarande nära vän med Emma. Genom åren har hon försökt gå balansgång så att Emma och Sofia aldrig behövt träffas, vilket gick ganska bra fram till sitt eget bröllop. Då hamnade de jobbigt nära varandra i vimlet.

Emma Pernald med dåvarande pojkvän prins Carl Philip. Ett uppbrott som på sin tid väckte stor uppmärksamhet eftersom många hade räknat med att Emma skulle bli prinsessa.
Annons