Svaret om den mystiska mannen – efter bilden på Madeleine!

12 jul, 2021, 15:00 
AvIndra Nordemar
Kungafamiljen samlades förra helgen för att se Lena Philipsson uppträda på Solliden. Men på en bild syntes en man som fick många att reagera.
Förra helgen samlades kungafamiljen för att se Lena Philipsson uppträda på Solliden. Men på en bild syntes en man som många menar liknar Anders Tegnell. Var det han? Nu har vi svaret!
Annons
5 kungliga sommarpärlor i Stockholm!
5 kungliga sommarpärlor i Stockholm!

Årets semester ser något annorlunda ut för kungafamiljen. Som vanligt är de på plats på Solliden på Öland. Men i år fylls sommarkvällarna av konserter med folkkära artister – Solliden Sessions, som arrangeras på familjens egendom av ingen mindre än kungen i spetsen.

Nu är nästan hela familjen samlad på Öland. Men kan det vara så att de även fått sällskap av vår statsepidemiolog, Anders Tegnell?

Nästan hela kungafamiljen samlad på Solliden

I början sommaren var det endast kung Carl Gustaf och drottning Silvia som närvarade på konserterna. Men nu har flera av familjemedlemmarna anslutit och förra helgen samlades de för att se Lena Philipsson uppträda.

Recept.se Nyhetsbrev

Bland annat syntes Estelle, Leonore, Chris och prins Daniel på bild, och de har vi inte sett på ett tag! Däremot saknades kronprinsessan Victoria, men även hon kan nog behöva en lugn hemmakväll ibland.

Svaret om den mystiske mannen – Anders Tegnell eller inte?

Många anser att mannen i grön väst i bakgrunden är lik Anders Tegnell.
Många anser att mannen i grön väst i bakgrunden är lik Anders Tegnell.

Men på bilderna var det en annan person som uppmärksammades. I bakgrunden stod en man som många reagerade på – flera tyckte nämligen att han var lik Sveriges frontfigur under pandemin, Anders Tegnell!

Annons

Och kanske hade det inte varit så konstigt, Anders och kungen har ju trots allt träffats en hel del under rådande omständigheter.

Men då återstår svaret, var det han? Nej det var det inte.

I ett mejl meddelar Folkhälsomyndighetens pressekreterare, Sabina Bossi, att Anders Tegnell inte var på Öland förra helgen.

Mannen i bakgrunden var helt enkelt någon som bara är lik Tegnell!

Foto: TT

Annons