Dystra beskedet till Victoria – återföreningen stoppas: "Stor besvikelse"

29 jan, 2023, 12:00 

Victoria har nåtts av ett dystert besked.

Annons

Många är överens om att kronprinsessan Victoria är ett riktigt proffs på att möta människor och skapa fina relationer, och de till hennes kungliga kollegor är inget undantag.

Hon träffar gärna sina europeiska motsvarigheter på olika kungliga uppdrag och festligheter, även om det inte är allt för ofta det blir av. Därför är beskedet till Victoria nu särskilt trist.

Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!
Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!

Kronprins Frederiks beslut – lämnar landet

Det var under fredagen som ett kungligt supermöte stod på spel, och i fokus låg en riktig nagelbitare. Handbolls-VM börjar dra ihop sig, och Sverige mötte Frankrike med en chans att ta sig till final. Tyvärr blev det en förlust, och Sverige får istället kämpa om bronsmedaljen.

Recept.se Nyhetsbrev

Men hur har detta koppling till Victoria? Ja, inte är hon handbollsspelare (vad vi vet). Det hela handlar om att Danmark också gjorde upp om en finalplats, och skulle både Sverige och Danmark vinna fanns det chans för ett kärt återseende i Tele2 Arena där finalen spelas under söndagen.

Annons

Dessa rykten skrev bland annat danska Billed Bladet om, och visst verkar planerna gå i lås. Danmark knep en plats i finalen, och kronprins Frederik kom med ett besked på Instagram:

"Vi ses i Stockholm på söndag!"

Återföreningen kan stoppas – Victorias sorg

Visst kan det hända att kronprinsessan Victoria och kronprins Frederik hinner träffas ändå, men chanserna hade såklart varit högre om Victoria fått möjlighet att heja fram Sverige till vinst i arenan. Billed Bladet beskriver det hela som en "stor besvikelse".

Frederik och Victoria har ett väldigt fint band, de är ju faktiskt sysslingar! Varje gång de ses vid kungliga tillställningar är det tydligt, deras relation är något alldeles särskilt. Tillsammans med Mary och Daniel blir det en riktig superkvartett, som kommer lite extra bra överens med varandra.

Kronprinsessan Victoria och kronprins Frederik skrattar
Victoria och Frederik kommer väldigt bra överens...
Prins Daniel och kronprinsessan Mary
...och det gör även Daniel och Mary!

Victoria gjorde det hela tydligt när hon sa några välvalda ord i en självbiografi om den danska kronprinsen:

Annons

– Frederik kommer alltid in i ett rum med glittrande ögon och ser människor, både privat och officiellt. Det är som om han möter en med blicken och är väldigt närvarande, genuint engagerad och nyfiken. Det finns människor som ställer frågor, men aldrig väntar på svaret. Frederik väntar alltid på svaret.

Foto: TT

Annons