Benjamin Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

16 jun, 2021, 13:00 
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

P

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer höll sin kärlek hemlig till en början – bara den närmaste familjen fick veta. Allmänheten fick vänta innan den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Benjamin Ingrosso bryter tystnaden om Pernilla Wahlgrens pojkvän

Pernillas barn har också fått chansen att säga sitt om mammas nye kille. Bianca Ingrosso, frispråkig som alltid, spelade in ett klipp efter sitt första möte med Christian.

– Vilken kväll. Jag har inte sagt det, men mammas kille. Nej men alltså snälla, min mamma har skaffat pojkvän, alltså vad är det som sker? sa Bianca.

Annons

– Han är en gud. Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är sååå snygg. Och det var första kvällen som vi träffade honom allihopa.

Men det är inte bara Bianca som är imponerad av Christian. Nu har Benjamin Ingrosso för första gången sagt sitt om mannen som numera figurerar vid hans mammas sida.

– Superglad för mamma. Jag har inte träffat honom så mycket, men han är jätteskön, säger Benjamin till Expressen.

– Hon är nykär och jätteglad.

Christian Bauer är till skillnad från sin flickvän ingen offentlig person i någon större utsträckning. Han har gjort flera uppdrag som fotomodell, men han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

"Du är så äkta"

I ett avsnitt av sin podcast med Sofia Wistam läste Pernilla upp en av Christians kärleksförklaringar.

”Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid”, skrev Christian enligt Pernilla.

Annons
Annons