Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvist avslöjar kroppshemligheten: "Försöker dölja"

04 aug, 2021, 05:00 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist har avslöjat en intim hemlighet om sin kropp.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist har haft en del kroppsliga besvär på sistone. Ni minns säkert att det var just detta som tvingade henne att hoppa av Let's Dance i förtid, trots att hon var en av favoriterna.

Då var det en gammal skada som spökade. Ett ledband som slets av under inspelningen av Så mycket bättre 2014, och som fortfarande plågar henne.

– Jag var i okej form ändå innan där [innan Let's Dance började, reds.anm] men det var när kramperna kom på nätterna och jag inte kunde sova och jag skulle ringa efter doktorn efter lite mer, någon slags magnesium-medicin, och han bara frågade "men är du okej? Är det bara det?", sa Carola när hon nyligen gästade Nyhetsmorgon i TV4.

Carola Häggkvist avslöjar hemlighet om sin kropp

Carola Häggkvist
Carola är en av våra mest folkkära artister.

På Instagram berättade Carola i dagarna att hon har utvecklat vissa komplex för sin mage. Hon använder sig av strumpbyxor för att "hålla in den".

Annons

– Jag har fött barn, tagit bort livmodern, tagit bort en äggstock, tagit bort myomer, säger Carola i klippet, som hon spelar in på en vegansk restaurang.

– Nu inser jag att jag står här och pratar om väldigt intima saker. Nåja. Man får se vad man kan göra åt magen. Träna är bra och äta lite nyttigt, säger hon.

Operationen som Carola refererade till berättade hon för första gången om i TV4-programmet Renées brygga. Läkarna hade upptäckt att hennes livmoder var full med godartade tumörer och tog det säkra före det osäkra.

– Jag är lite skadad i kroppen och är inte i den form som jag skulle vilja vara. Jag har opererat min mage, tagit bort min ena äggstock och tagit bort livmodern, sa Carola i Renées brygga.

Annons