Carolas hemliga gig skapade tumult – brandkår fick rycka ut akut

Denna sommar har Carola Häggkvist tagit igen efter drygt två år av pandemin som inneburit att scenerna ekat tomma. Men artistens senaste "hemliga" spelning gick inte som väntat...

Slå på ljud

Carola Häggkvist, 54, har haft en turbulent vår med hälsobesvär som uppstod i samband med Let's Dance. Men efter avhoppet har artisten lyckligtvis återhämtat sig och under sommaren har vi fått se henne på scen ett flertal gånger.

Förutom den kungliga showen på Solliden har hon haft konserter i slottsparken vid bostaden i Sigtuna. Men hon har även slagit till med ett något mer privat gig, vilket inte riktigt gick som planerat...

Carola Häggkvists hemliga konsert – slutade med brandkår

Det var bara häromdagen som schlagerdrottningen med flera firade OS-guldmedaljörerna Malin Baryard och Peder Fredricson, och för att hylla de svenska idrottsstjärnorna lite extra valde Carola att framföra sina gratulationer genom sång.

LÄS MER: Nya bilden avslöjar intima relationen mellan Carola och profilen

Enligt Carola själv var spelningen hemlig, men mitt under tillställningen blev brandkåren larmad till festen.

”Alltid händer det nåt. Hemligt gig igår natt – som blev till dag! Rökmaskinen hade visst börjat leva sitt eget liv i den lilla lokalen för 18 pers i ’nattklubben’ på Villa Pauli så att brandkåren fick rycka ut! Det blev en gemensam fotografering istället. Allt väl”, skriver Carola på Instagram.

Carolas hyllning till OS-guldmedaljörerna på scen

Trots tumultet som uppstod verkar det som att firandet blev lyckat, och Carola kunde slutligen genomföra den hemliga mini-konserten.

”Grattis käraste guldmedaljörer Malin & Peder för era insatser i Tokyo och för att jag fick vara med att fira er STORA OS-vinst. Vilken fantastiskt firande det blev! Tack för allt. Självklart var Lasse Holms TOKYO med på låtlistan. ( Säg mig var du står och Stormvind + en personlig gratulations sång.) GRATULERAR. Och tack sköna killarna på brandförsvaret. Ni är fantastiska!!”, skrev artisten efter festligheterna på Instagram.

Foto: TT, Instagram / carolaofficiell

LÄS MER: Åsa Ingrossos ilska över ryktena: "Skitsnack"

LÄS MER: Beskedet om Charlene efter mystiska sjukdomen

LÄS MER: Ulla Löfvens hemliga roll i Stefan Löfvens avgång