Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis sorgliga avsked – berättar efter flytten till Spanien

08 sep, 2023, 14:30 

Nu har ett kapitel nått vägs ände.

Annons

Det är många som följer Charlotte Perrellis glammiga vardag ihop med maken Anders Jensen på sociala medier. Och kanske blir de fler nu, när Charlotte meddelat att familjen lämnar Sverige permanent.

Istället bosätter de sig i nya lyxvillan i Spanien. Något som också inneburit ett sorgligt avsked.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Så bor Charlotte Perrelli i Spanien

Innan flyttlasset gick bodde familjen i en lyxvilla i den exklusiva Stockholmsförorten Djursholm, och pendlade till Marbella när schemat tillät. Men nu blir det andra bullar. Djursholmsvillan är fortsatt deras, men det blir snarare den som besöks i mån av tid.

På sin blogg berättade Charlotte om flytten:

– Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien.

Annons

Hon berättade att både hon och barnen försöker lära sig spanska, och barnen har börjat sin nya skola. Även om det är tufft, går det framåt.

– Det är lite att sätta sig in i när man på riktigt ska bo i ett annat land. Språket. Puh. Det för ta sin tid, men är ju ett stort projekt.

Villan de bor i har de nyligen flyttat in i, en exklusiv villa 500 meter över havet som de renoverat för att passa just dem. Förutom den svindlande utsikten över bergen, är den givetvis utrustad med en rymlig pool.

Charlotte Perrellis svar om familjen – efter flytten från Sverige

Även om villan är ny, är de inga nykomlingar i Spanien. Under de senaste tre åren har de tillbringat sina lediga dagar i en annan – minst lika flådig – lyxvilla i Marbella. Men efter bara tre år sålde de den, och köpte den nya.

Annons

Då var Charlotte kryptisk kring varför. Hon nöjde sig med att säga att anledningen var att familjen växte – men förmodligen spelade alltså den stundande flytten in.

Allt verkar alltså gå enligt plan, men det finns ju givetvis också en trist sak med flytten: att säga hejdå till alla vänner och familj i Sverige. Charlotte laddade upp en bild på Instagram där hennes mor syntes i bild, vilket fick följarna att undra om de flyttat med henne.

Men så är det inte.

"De är här till och från." svarar hon.

Några sorgliga avsked väntar alltså när mamma Monica åker tillbaka till Sverige, men så härligt att höra att de ofta är där!

Charlotte Perrelli med sin mor Monica
Charlotte har en oerhört fin relation till sin mamma.

Foto: TT

Annons