Christian Bauer bryter tystnaden – Pernilla Wahlgrens pojkvän talar

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Vi har väntat länge på att få höra Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer – nu talar han!
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ägnade sig åt en god dos hemlighetsmakeri innan de vågade visa upp sin kärlek offentligt. Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

LÄS MER: Christina Schollins ärliga ord om Pernillas nyfunna kärlek

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Christian Bauer talar – Pernilla Wahlgrens pojkvän tar bladet från munnen

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Christian Bauer är helt klart lite mystisk!

Sedan dess har Christian fortsatt hålla en låg profil, medan hans flickvän är extremt frikostig med inblickar i förhållandet.

Christian är ingen offentlig person, även om han har gjort flera uppdrag som fotomodell. Han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

LÄS MER: Bianca om Pernillas nya kärlek: "Vad är det som sker"

Han är heller ingen som söker sig till rampljuset. Det kan man se på Instagram. Där har Christian ett privat konto, vilket innebär att han måste godkänna varje följare. I skrivande stund har Christian 662 följare – vilket kan jämföras med Pernillas 665 000! Här har turturduvorna valt helt olika väg i livet, får man säga.

Det säger Christian Bauer

Men nu har vi äntligen fått höra Christian prata! Det är ingen lång harang, utan fyra snabba ord i förbifarten – men man tar det man får!

Det är i en av Pernillas händelser som Christian tar bladet från munnen. Pernilla, Christian och två vänner dricker ett vin från Ästad Vingård i Halland. Då fyller Christian i med lite kuriosa:

– Tvååker kommer det från, säger han.

Det är inte mycket – men det är något!

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka

LÄS MER: Madeleines hemliga klubbar i USA – använder kodnamn

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige