Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer har gått vidare efter lyckan utåt – egna orden

25 apr, 2024, 13:00 
Christian Bauer
Christian Bauer visade stor lycka utåt – men nu har han gått vidare. Här är hans egna ord om beslutet.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Christian Bauer, 58, blev känd för hela svenska folket när han plötsligt presenterades som Pernilla Wahlgrens, 56, pojkvän – sedan gick det undan.

Ja, i dag är Christian och Pernilla sambor i den sistnämndas lyxvilla på Lidingö och innan jul gifte de sig framför den närmaste familjen.

Numera ser vi även Christian i Wahlgrens värld, och han har även börjat ställa upp i intervjuer själv. Och här talar han också ut om beslutet att gå vidare.

Christian Bauers stora livsbeslut

När Christian blev känd för det svenska folket kom det fram att han var säljare, och även hade ett intressant sidogig – som spinninginstruktör!

Något som Pernilla hade lite svårt att smälta. Som hon sa skrattades i en synk i Wahlgrens värld 2022:

Annons

– Jag har hört att han är väldigt populär, omtyckt. Så han är säker en sån. Men vill jag se den sidan av honom? Jag vet inte.

Christian har även extraknäckt som modell, och det var så han till slut träffade Pernilla, då han delade make up-artist med artisten som fixade ihop dem.

Christian Bauer håller armen om Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig under slutet av förra året. Foto:Karin Törnblom/TT

Och mycket har som sagt hänt i Christians liv sedan han träffade Pernilla, bland annat har han gått vidare och bytt karriär, trots att han verkade lyckligt i sin vardag med sitt gamla jobb.

Numera är han inköpschef för Ica Gruppen. Ett livsbeslut han är oerhört nöjd med. Som han tidigare sagt till Expressen:

– Jag har ett väldigt kul jobb som inköpsansvarig för bland annat handtvål, duschtvål, intimprodukter och bomull på Ica. Jag har bra kollegor och känner att jag utvecklas och lär mig nya saker hela tiden. Jag känner också att jag är stolt att vara på en arbetsplats som inte åldersdiskriminerar. Jag blev anställd som 56-åring och det var stort av dem tycker jag.

Christian Bauers nya äventyr

Christian har, precis som sin kärlek Pernilla, många strängar på sin lyra. I mars deltog han i Vasaloppet och klockade in på 8 timmar, 44 minuter och 39 sekunder.

Nu väntar ett annat äventyr. I slutet av april ska han ge sitt allt under cykeltävlingen Skoda Titan Desert Morocco. Ett perfekt tillfälle för Christian att sätta allt sitt spinnande till nytta!

Foto: TT

Annons