Christian Bauers livsbeslut – han och Pernilla Wahlgren går olika vägar

10 jun, 2021, 16:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Christian Bauer har fattat ett beslut – han och Pernilla Wahlgren går olika vägar.

Annons
5 frågor & svar om Pernilla Wahlgren
5 frågor & svar om Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ägnade sig åt en god dos hemlighetsmakeri innan de vågade visa upp sin kärlek offentligt. Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Så skiljer Christian Bauer och Pernilla Wahlgren från varandra

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer – en riktig kärlekssaga!
Recept.se Nyhetsbrev

Pernilla har sedan dess bjudit på många inblickar i deras förhållande. I podcasten "Wahlgren och Wistam" förklarade hon varför hon är så öppen.

Annons

– Vad är det för regler man ska följa? Ska det ha gått X antal månader innan man får säga att man kär, när får säga att man älskar dem? När får man våga hoppas? Eller så kan man tänka: vi kör. Det har varit en lång transportsträcka för oss ju, säger hon i podcasten.

Men Christian är inte lika transparent. Han är ju ingen offentlig person, även om han har gjort flera uppdrag som fotomodell. Men han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

Och han är ingen som söker sig till rampljuset. Det kan man se på Instagram. Där har Christian ett privat konto, vilket innebär att han måste godkänna varje följare. I skrivande stund har Christian 578 följare – vilket kan jämföras med Pernillas 665 000! Här har turturduvorna valt helt olika väg i livet, får man säga.

"Kan inte hålla mig tillbaka längre"

Men trots att de flesta av Christians bilder och budskap hålls hemliga, så har vi fått en liten, liten inblick. Pernilla har nämligen läst högt från en av hans bildtexter.

Annons

”Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid”, skrev Christian enligt Pernilla.

Annons