Ebba Busch tillsammans med ex-maken igen – tre år efter uppbrottet

Ebba Busch och Ebba Busch och ex-maken Niklas Thor

Foto: TT

Det var tre år sedan Ebba Busch och ex-maken Niklas Thor gick skilda vägar – nu syns de ihop igen!

Efter reklamen: Här är partiledarnas partners!

Slå på ljud

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch har fullt upp. När den nya regeringen presenterades stod det klart att hon är landets vice-statsminister.

35-åringen har med andra ord mycket att stå i, men familjen är fortfarande hennes största fokus. Det visar hon ännu en gång med en ny bild – med ex-maken!

Tareq Taylors plötsliga utspel mot Ebba Busch – mitt under julkonserten: "Tvångströja"

Syns med ex-maken igen

Det var 2019 som Ebba Busch separerade från maken Niklas Thor. Paret gifte sig 2013 och har två barn tillsammans, dottern Elise och sonen Birger. Men Ebba fick upp ögonen för den blivande maken långt innan.

– Vi sågs första gången genom bekanta, sedan flyttade Niklas till Norrköping för att gå på idrottsgymnasium, har hon avslöjat för sajten Amelia om romansen.

Nästa gång var i slutet av 2009, jag spanade in Niklas på ett kafé i Uppsala och gick fram på ren impuls och sa: ”Niklas Thor, det var länge sen!” Vi började prata och slutade inte förrän fiket stängde.

Niklas Thor och Ebba Busch med sonen Birger i en vagn

En nybliven liten familj i Almedalen 2015.

Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Det är tydligt att makarna gått skilda vägar som vänner. I slutet av sommaren gästade de Malou von Sivers i programmet Malou möter. Efter skilsmässan var de sparsamma med att visa sig offentligt – men här gjorde de det klart att det var en fortsatt varm relation.

Nu visar hon upp det igen: hon, barnen och Niklas är tillsammans!

Foto: Instagram, Skärmdump

Sanningen ute! Ebba Buschs kalldusch – okända skulden till Bianca Ingrosso

Ebba Buschs stora utseendeförändring – visar upp nya looken

Romansryktena mellan Ebba Busch och kändismannen

Ex-makarna har alltså inte återupptagit relationen vad det verkar, men trivs med varandra. De har ju trots allt en gemensam familj.

Det faktum att Ebbas kärleksliv väcker nyfikenhet är svårt att förneka. 2020 började romansrykten florera kring Ebba och Marko "Markoolio" Lehtosalo – vilket fick de båda att sätta ner foten.

Marko Markoolio Lehtosalo

Markoolio är fortsatt ute på marknaden.

Karin Wesslén/TT

”Nej. Folk verkar ha tappat det”, skrev Marko Lehtosalo i ett meddelande till Hänt kort och gott.

Ebba dementerade det hon med, och passade på att läxa upp alla nyfikna ute i stugorna.

– Jag fick läsa i tidningen att jag var tillsammans med Markoolio. Ja, honom träffade jag någon gång för tio år sedan, men har inte sett sedan dess. Är det så här det ska vara? För mig blir det lite en jämställdhetsfråga. Har vi inte kommit längre än att en kvinna inte kan få vara sin egen? Måste hon ha en man, eller någon annan för den delen?, har hon sagt till Svensk Damtidning.

Foto: TT