Ebba Busch tillsammans med ex-maken igen – tre år efter uppbrottet

05 dec, 2022, 16:00 
Ebba Busch och Ebba Busch och ex-maken Niklas Thor

Det var tre år sedan Ebba Busch och ex-maken Niklas Thor gick skilda vägar – nu syns de ihop igen!

Annons

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch har fullt upp. När den nya regeringen presenterades stod det klart att hon är landets vice-statsminister.

35-åringen har med andra ord mycket att stå i, men familjen är fortfarande hennes största fokus. Det visar hon ännu en gång med en ny bild – med ex-maken!

Syns med ex-maken igen

Det var 2019 som Ebba Busch separerade från maken Niklas Thor. Paret gifte sig 2013 och har två barn tillsammans, dottern Elise och sonen Birger. Men Ebba fick upp ögonen för den blivande maken långt innan.

– Vi sågs första gången genom bekanta, sedan flyttade Niklas till Norrköping för att gå på idrottsgymnasium, har hon avslöjat för sajten Amelia om romansen.

Nästa gång var i slutet av 2009, jag spanade in Niklas på ett kafé i Uppsala och gick fram på ren impuls och sa: ”Niklas Thor, det var länge sen!” Vi började prata och slutade inte förrän fiket stängde.

Niklas Thor och Ebba Busch med sonen Birger i en vagn
En nybliven liten familj i Almedalen 2015.

Det är tydligt att makarna gått skilda vägar som vänner. I slutet av sommaren gästade de Malou von Sivers i programmet Malou möter. Efter skilsmässan var de sparsamma med att visa sig offentligt – men här gjorde de det klart att det var en fortsatt varm relation.

Nu visar hon upp det igen: hon, barnen och Niklas är tillsammans!

Romansryktena mellan Ebba Busch och kändismannen

Ex-makarna har alltså inte återupptagit relationen vad det verkar, men trivs med varandra. De har ju trots allt en gemensam familj.

Annons

Det faktum att Ebbas kärleksliv väcker nyfikenhet är svårt att förneka. 2020 började romansrykten florera kring Ebba och Marko "Markoolio" Lehtosalo – vilket fick de båda att sätta ner foten.

Marko Markoolio Lehtosalo
Markoolio är fortsatt ute på marknaden.

”Nej. Folk verkar ha tappat det”, skrev Marko Lehtosalo i ett meddelande till Hänt kort och gott.

Ebba dementerade det hon med, och passade på att läxa upp alla nyfikna ute i stugorna.

– Jag fick läsa i tidningen att jag var tillsammans med Markoolio. Ja, honom träffade jag någon gång för tio år sedan, men har inte sett sedan dess. Är det så här det ska vara? För mig blir det lite en jämställdhetsfråga. Har vi inte kommit längre än att en kvinna inte kan få vara sin egen? Måste hon ha en man, eller någon annan för den delen?, har hon sagt till Svensk Damtidning.

Foto: TT

Annons