Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edward Bloms och hustrun Gunillas kris bakom stängda dörrar: “Katastrof för alla”

27 feb, 2023, 17:30 

Edward Blom och hustrun Gunilla Kinn Blom har haft det turbulent. Nu öppnar han upp om kampen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Allas vår favoritgastronom Edward Blom har inte haft det lätt på sistone. Han har flera gånger tagit till sina sociala kanaler för att vädja om hjälp, och boven i dramat är det elaka coronaviruset.

Han lyckades undvika det in i det sista, innan det inte längre gick. Nu sätter han ord på känslorna efter insjuknandet.

Så träffade Edward Blom kärleken GunillaBrand logo
Så träffade Edward Blom kärleken Gunilla

Edward Blom tvingades avskilja sig från hustrun Gunilla

Det hela började i slutet av januari, då Edward Blom berättade att frun Gunilla Kinn Blom och sonen Zacharias drabbats av covid-19. Edward har under hela pandemin vidtagit oerhörda försiktighetsåtgärder.

I juni 2021 fick han äntligen bege sig ut igen efter att ha försatt sig själv i karantän i 15 månader för att inte smittas. När han fått sin andra vaccindos vågade han sig ut igen.

Annons

Ändå tog sig viruset in i hushållet:

"Gunilla och Zacharias är ännu isolerade i källaren efter att ha fått covid, men det är symptomfria nu" Skrev Edward på Facebook.

Bara dagar senare kom nästa bakslag. Edward lyckades inte hålla sig borta.

"Har fått influensan, gör ont överallt. Synd om mig!" Skrev han på Instagram.

Edward Blom öppnar upp om tuffa tiden med frun

Men det var inte influensan, utan coronaviruset. Det berättade han på Facebook med stort förtret:

"Trots åtskilliga negativa snabbtester visade labbtesten jag skickat in positivt igår så tyvärr är det covid19 och inte influensa. Alla förböner mottages tacksamt."

Som tur är, har familjen nu kryat på sig rejält och Edward är åter uppe på benen. Men det går inte att förneka att den senaste tiden varit kämpig för familjen Kinn/Blom, något han nu sätter ord på.

– Hela februari har varit en katastrof för alla i familjen – det har varit influensor, vinterkräksjuka och covid, så det är inte den bästa månaden när det gäller hälsa, säger han till Aftonbladet i en nypublicerad intervju.

Foto: TT

Annons