Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Seger på kändisfest i Stockholm – hennes beteende väckte frågor

25 okt, 2021, 10:55 
Helena Seger

Helena Seger dök plötsligt upp på en kändistät tillställning i Stockholm.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Helena Seger har vid flera tillfällen blivit beskriven som fotbollsvärldens Greta Garbo. Gåtfull, mystisk – och passionerat privat. Till skillnad från andra partners till kända spelare har hon inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Hon bor numera i Stockholm sedan fler år tillbaka, i ett kolossalt hus på Storgatan. När mannen Zlatan Ibrahimovic är i Milano och spelar fotboll, är det hon som har huvudansvaret för parets två söner, Maximilian och Vincent.

Helena Seger hängde med de svenska kändisarna

Denise Rudberg
Denise Rudberg var värd för den kändistäta lunchen.

Men Helena lyckas ändå komma iväg och roa sig på egen hand. Svensk Dam kan berätta att 51-åringen var en av gästerna på den kändistäta lunchen som fungerade som lanseringsevent för Denise Rudbergs nya bok, Elva änkors man.

Annons

Denise har lagt upp en kavalkad bilder från lunchen, och där skymtar man många profilstarka namn. Lotta Lundgren, Kristin Kaspersen, Katarina Wennstam, Frida Boisen, Mian Lodalen, Ebba von Sydow – listan var lång. Det förekommer dock ingen Helena Seger på bilderna, men Svensk Dam har fått det bekräftat att hon var där.

Helena var väldigt glamorös, men också lågmäld. Hon var bland de första som gick från lunchen, enligt ögonvittnen.

"Hon måste ligga lågt"

Att Helena inte dyker upp på några bilder från lunchen är ingen större överraskning. Det går i linje med hennes önskan att hålla en så låg profil som möjligt, trots att hon är gift med kanske hela Sveriges mest berömda man.

Fotbollsreportern Jennifer Wegerup har beskrivit läget på följande vis i en krönika:

"Sant kring paret är också att Seger och Zlatan alltid insett att hon inte kan tycka och säga för mycket utåt, även om hon är en begåvad kvinna med starka åsikter. Det intresse som finns kring Zlatans person och personlighet har gjort att hon måste ligga lågt. Minsta uttalande från Helena skulle genast bli rubriker och kunna störa Zlatan i hans jobb."

Annons