Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Henrik Alsterdals tråkiga beslut med Anders Pihlblad – efter 14 år tillsammans

28 feb, 2022, 16:00 
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har fattat ett beslut.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit tillsammans i 14 år och har två barn ihop. Henrik var till en början svårflörtad, och i början smög paret med sin relation i TV4-huset.

Men vad är det då som gör dem till ett så perfekt par?

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, säger Anders till Hänt.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har fattat ett beslut

Det här skulle vi såklart vilja veta mer om! Och ett alternativ vore att Anders och Henrik ställer upp i TV4-kollegan Jenny Strömstedts program Tillsammans med Strömstedts, dit kändispar kommer för att diskutera sina kärleksrelationer.

Annons

Men det verkar inte bli av, tråkigt nog. Det är på Henriks Instagram som en följare skrivit att makarna borde vara med i programmet:

”Så fantastiskt om ni två ställer upp hos Tillsammans med Strömstedts”, skriver den hoppfulla följaren.

Men Henrik ser till att ta kål på hoppet tämligen omgående.

”Det vågar vi nog inte”, skriver han som svar.

"Otroligt fina är ni"

Men vi får väl se framöver, det verkar trots allt vara flera som önskar se Henrik och Anders i rutan med paret Strömstedt.

”Men ni två är ju såååå otroligt fina förebilder. Och ni är ju kollegor med Jenny som är klok. Undrar ibland om ni fattar vilka helt otroligt fina förebilder ni två är”, skriver en annan följare.

Henrik syns som bekant i Efter fem, som han programleder tillsammans med Axel Pileby, Anna Brolin, Tilde de Paula Eby och Maximilian Artell.

Annons