Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg bekräftar beslutet i relationen med Mikael – funnits tecken

01 jun, 2024, 16:00 
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Mikael Sandström har tagit ett beslut tillsammans – som de nu visar upp på Instagram.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engbergs, 61, och Mikael Sandströms, 65, kärleksrelation är en fascinerande sådan, och allt började faktiskt med en flirt i kvällspressen.

Ja, i en intervju med Aftonbladet sa Lotta att Mikael "är intressant" och att hon skulle kunna tänka sig att gå på dejt med honom, och så blev det, och lite därtill.

Ja, i dag är de sambor i ett hus utanför Göteborg och har numera mer tid ihop efter att Lotta lagt Lotta på Liseberg på hyllan och Mikael gått ner i tid på Nyhetsmorgon.

Underbart! Och nu får vi en unik glimt av parets vardag – och det gulliga gemensamma beslutet de tagit.

Lotta Engbergs liv med Mikael Sandström

Då och då händer det att Mikael och Lotta pratar om varandra i intervjuer men däremellan kan det gå rätt långt tid mellan att vi får inblick i deras vardag.

Annons

Ingen av de är särskilt aktiva på Instagram - även om Lotta på senaste tiden växlat upp - och därmed är varje uppdatering en uppskattad sådan. Och nu har det hänt igen.

Och det är ett mycket speciellt tillfälle som ger upphov till publiceringen. En familjemedlem fyller år! Närmare bestämt parets hund, Nova.

Hon kom till familjen för några år sedan efter att tidigare tillhört Lottas vän som skulle flytta och inte längre fick ihop vardagen med pälskling.

Något som fick Lotta och Mikael att glatt steppa upp. Och det råder inga tvivel om att de trivs i sin nya vardag som gemensamma hundägare:

– Den är så snäll och fantastiskt fin, har Mikael sagt om familjens nya tillskott till tidningen Amelia.

Och det är också hunden Nova som är huvudperson i Lottas nya Instagraminlägg i egenskap av födelsedagsbarn, och det är svårt att inte bli rörd.

Lotta Engbergs och Mikaels gulliga beslut

"Korvfest på 4-årsdagen. Finaste Novan (stjärnan) i Världen🐕❤️", skriver Lotta i inlägget.

Annons

På video får vi se hur Nova står framför sin matskål fylld med smarrigheter medan Lotta säger "ett fyrfaldigt leve för Nova fyra år".

Sedan framkommer det att Mikael varit med och tagit beslutet om hundens firande. Hans röst kommer nämligen också in när det är dags att säga "hurra, hurra, hurra, hurra!".

Underbart att se! Och det är inte konstigt att Lotta väljer att dedikera ett av sina relativt få Instagraminlägg till Nova på hennes födelsedag. Det har det funnits tecken på då Lotta - som ändå publicerar rätt lite på kontot - ofta visar upp pälsklingen.

Foto: TT

Annons