Pernilla Wahlgren har fått hemskt besked om Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren har fått ett hemskt besked om dottern Bianca Ingrosso.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har alltid varit en väldigt närvarande mamma och en stor del av sina barns liv. Hennes relation med dottern Bianca Ingrosso har visserligen rymt en hel del gnabb, men man har aldrig kunnat tvivla på kärleken som Pernilla känner för sin avkomma.

Och nu har hon fått ett besked om Bianca som säkerligen väckt en mycken oro i modershjärtat. Någon har gjort något oförlåtligt mot 26-åringen.

Pernilla Wahlgren har fått hemskt besked

Bianca Ingrosso

En otäck skada för Bianca Ingrosso!

Bianca visade själv upp en bild på sitt Instagram-konto där man kunde se ett märklig hudblessyr precis under strupen. Sanningen var fasansfull.

"Och ja, någon tryckte en cigarett mot mitt bröst förra helgen", skrev Bianca.

Något mer om händelsen avslöjade inte Bianca. Men klart är att Discovery-stjärnan på sista tiden pratat öppet om sin svajiga mentala hälsa. Hon har själv beskrivit det som att hon "bara är lycklig när jag festar".

– När jag gick av scenen på ”Allsången”, var jag extremt avtrubbad och kände noll, vilket är lite trist, har Bianca sagt i en video på sin Youtube-kanal.

– Jag vet inte om det är på grund av min spiral eller att jag bara tvingat mig själv för att klara av det här livet, så måste jag bara stänga av. Så jag känner ju inte så mycket, ingenting faktiskt.

Har pratat om sin relation med alkoholen

När Bianca och hennes vän Alice Stenlöf tidigare hade podcasten "Om du säger A får du säga B" kom det fram att Bianca själv kände att hon utvecklat en osund relation till alkoholen.

– Jag vaknar upp och har typ sex-sju personer jag måste be om ursäkt till och jag minns ju ingenting, berättade Bianca då i ett avsnitt.

Pernilla uttryckte då sin oro för sin dotter, och menade att hon måste lugna ner sig.

LÄS MER: Avslöjar: Bråken och hemliga festerna i Antikrundan

LÄS MER: Coronakändisarna – skandalerna, attackerna och de som försvann

LÄS MER: Melania Trumps skilsmässoplan: Så mycket får hon

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin

LÄS MER: Storbråket efter miljonuppgörelsen om Ica-Stig: "Utpressning"

LÄS MER: Kamala Harris väg till världens mäktigaste kvinna – mörka bakgrunden