Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i bråk efter bilden på Benjamin Ingrosso: "Det är respektlöst"

23 aug, 2021, 13:00 
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso
Pernilla Wahlgren har hamnat i bråk på grund av en bild på sonen Benjamin Ingrosso.
Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och hennes familj hade en helg att minnas. Familjevännerna Jacob och Melina Criborn döpte sin lilla dotter Cleo, som föddes i augusti 2020 men som på grund av pandemin fått vänta på sin ceremoni.

Paret Criborn står väldigt nära Wahlgrens. Bianca och Benjamin Ingrosso var toastmasters på deras bröllop – och Benjamin är Cleos gudfar.

Pernilla Wahlgren i bråk efter bilden på Benjamin Ingrosso

Men när Pernilla skulle lägga ut bilder från dopet blev det oväntat mycket liv i hennes kommentarsfält. Många reagerade på att Jacob inte bar traditionsenlig kostym, och på att han och övriga gäster hade sandaler på sig i kyrkan:

"Fint dop men verkar inte finnas dress code. Eller så var det mess code som var grejen?"

"Sandaler till kostym No No"

"Det ser för nonchalant och respektlöst ut i sådana kläder"

Pernilla har själv inte kommenterat synpunkterna, men kritikerna har fått mothugg från andra. Många protesterar emot att det skulle vara något fel på dopdeltagarnas klädsel.

Annons

"Hur orkar ni ens kolla såna detaljer? Ser väldigt avslappnat och härligt ut", skriver en användare.

"Hoppas ni struntar i alla dumma kommentarer här. Ingen av de som yttrar sig vet ett skit om vilken dresscode ni bestämt i förväg och inget annat för den delen. Jag tycker det ser ut som ett härligt sensommardop. Lyllos Cleo som har så fina föräldrar och gudföräldrar och även alla andra runt omkring sig", skriver en annan.

"Varför koncentrerar sig folk på deras klädsel? Har ni nån gång stannat upp upp och tänkt på hur ni själva klär er i vissa sammanhang? Låt dessa människor på detta dop njuta av själva budskapet utan att fashiondödaren är närvarande", skriver en tredje.

Annons