Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter "Foppa" Forsbergs lycka efter uppbrottet från Nicole – nu visar han upp nya!

25 maj, 2024, 17:00 
Peter Foppa Forsberg och Nicole Nordin
Lite mer än ett år har gått sedan Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin gick skilda vägar. Och nu får vi en underbar uppdatering från den förstnämnda!
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Den 1:a maj 2023 kom chockbeskedet från Peter "Foppa" Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 37, – efter 13 år var deras kärlekssaga över.

I det gemensamma uttalandet betonade ex-paret att de kommer fortsätta jobba ihop och mötas kring sina tre barn, vilket de nu gjort i lite över ett år.

Nicoles nya liv, med en ny kärlek, har vi sett en hel del av på Instagram. Men Peter har det varit tystare ifrån, men nu kommer även han med en underbar uppdatering...

Peter Forsbergs nya liv efter uppbrottet

Att många är nyfikna på Nicoles och Peters liv efter uppbrottet är inte konstigt. Så blir det ju när två kända profiler går isär.

Och Nicole har som sagt inte legat på latsidan när det kommer till att visa sin nya vardag, som består av barnmys, lyxiga resor, jobb och nu senast – en ny kärlek.

Annons

Men Peter har hållit en betydligt lägre profil på nätet. Han har publicerat få inlägg sedan uppbrottet vilket också gör att vi har mindre insyn i hans nya liv.

Det man kunnat urskilja kommer mer från, de också relativt få, intervjuer Peter gjort det senaste året. Här har han pratat om sitt nya gig som VM-expert på Viaplay, att han köpt ett fritidshus i Jämtland och hur han fördelar tiden mellan jobb och sina barn.

Samtidigt är många förstås fortfarande nyfikna på Peters bestyr och hur hans liv nu ser ut, och här får vi en rolig uppdatering.

Peter Forsbergs nya uppdatering

Ja, Peter har lagt upp ett nytt inlägg på Instagram, det första på fyra månader, där han visar hur han spelat golf med Mats Sundin och en mister Bengtsson på Ullna Golf & Country Club i Åkersberga utanför Stockholm.

Vännerna ler mot kameran och Peter kan intyga att de haft det trevligt. Som han skriver i inlägget:

"Hade en trevlig och trevlig golfmatch med Mr Sundin och Bengtsson i morse. Talade förstås goda Sverige-Finlandsminnen".

Så en unik inblick i Peters nya vardag efter uppbrottet från Nicole – det hoppas vi få se mer av!

Foto: TT

Annons