Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens, 39, stora lycka – nu kan hon berätta: "I höst"

15 maj, 2024, 18:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen delar med sig av lyckligt besked – man blir så glad för artistens skull!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, har varit i rampljuset ända sedan genombrottet som 11-åring vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet.

Ja, från den lilla flickan på Gröna Lund-scenen till kvinnan hon är i dag, som är sambo sedan många år tillbaka och mamma till en liten son.

Ett liv vi får glimtar av på Sannas officiella Instagramkonto med 102 000 följare – och det är även här hon kommer med det underbara beskedet!

Sanna Nielsens familjeliv

Sanna och har varit tillsammans med sin sambo Joakim i över 15 år och utöver att vara kärlekspartners är de också kolleger.

Ja, Sanna och Joakim träffades genom musiken och i dag spelar han i hennes band, vilket innebär att det ibland är en hel familj ute på vägarna.

Annons

Sonen Gibson, som fyller 3 i höst, får nämligen ibland följa med bakom kulisserna, och han var även bakom scen när Sanna fortfarande rattade Allsång på Skansen.

Sanna lämnade programledaruppdraget 2022 men hon har inte legat på latsidan. Nu senast är hon aktuell med att dubba barnfilm och i höst ser vi henne i Änglagård och Doobidoo.

Och det är inte det enda som händer för Sanna i höst. Nu kan hon dela med sig av roliga nyheter – ett riktigt glädjebesked kopplat till körsång!

Sanna Nielsens lyckliga besked

Sanna delar musikprofilen Putte Nilssons Instagraminlägg om hur det varit att jobba med Sanna, och lyckan lyser verkligen igenom:

"Tack bästa @sannanielsenofficial för att vi fick låna dig i helgen…eller snarare tack Jocke och Gibson 😁 Du är en stjärna och helt fantastisk att jobba med", går att läsa.

Inlägget fortsätter:

"Du är GRYM och vi måste göra om detta snart. Nu blir det uppehåll till i höst men då är vi på’t igen. Tack alla goa körsångare för presenter, blommor, uppmuntran och framför allt för att ni är med i just min kör av alla tillgängliga körer runt om. Vi ses ❤️".

Underbart! Det ska bli kul att följa Sannas höst, där mycket roligt alltså händer.

Foto: TTAnnons