Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ser rött efter Anna Brolins ord – scenerna i TV4: "Skitprat"

25 feb, 2023, 22:20 
Detta var kanske inte den reaktionen TV4-stjärnan Anna Brolin väntade sig.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En av TV4s mest profilerade programledare är Anna Brolin. Med sin säkra stil framför kameran och härliga personlighet har hon blivit en riktig favorit i rutan, och det märks på hennes uppdrag på kanalen.

Biggest loser, Efter fem och Farmen är några av de satsningar som hon lett och leder. Men det är inte alla som är nöjda. Plötsligt ryter följarna ifrån.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

TV4-kollegans avslöjande om Anna Brolin

Det var i höstas som Anna Brolin meddelade att hon valt att lämna programledarjobbet för Biggest loser, ett uppdrag hon axlade efter Kristin Kaspersen 2017.

Avhoppet berodde helt enkelt på ett allt för pressat schema, hon hade fullt upp med både Efter fem och fotbolls-VM som sändes då.

Istället var det Malin Stenbäck, en TV4-kollega inte sällan kallad "Praktikant-Malin", som hållit i den nya säsongen.

Malin Stenbäck
Malin har verkligen tagit sig ann sitt nya jobb med bravur.

Anna Brolin har istället lagt desto mer tid på Farmen, och under sensommaren i fjol lämnade hon Efter fem-studion för att bege sig ut i landet, i en betydligt mindre glammig omgivning:

Annons

– Där har jag min barack, och Anna har sin barack och alla andra bor där också, avslöjade Farmen-kollegan Wincent för Nyheter24.

Följarna ser rött efter Anna Brolins fråga – inte nöjda med TV4-programmet

Resultatet av sommarens bestyr rullar nu i rutan, och på sin Instagram väljer Anna Brolin att fråga sina följare vad de egentligen tycker om säsongen hittills.

"När vi nu har gått igenom ett par veckor på gården är jag väldigt nyfiken på vad ni tycker om årets säsong?" skriver hon.

Men orden togs inte emot jätteväl hos alla, flera passar nämligen på att uttrycka sitt missnöje med bilderna som sänts i TV4.

Såhär låter reaktionerna:

"Inte lika bra som tidigare Farmen-program. För mycket fokus på pakterna och för lite intressen från bönderna att jobba på gården. Lite fritidsgård"

"För mycket pakter och elaka mot varandra, mycket skitprat"

"Som någon annan skrivit tidigare, för mycket fokus på pakter och lite på hur mycket de ändå sliter."

Men smaken är som baken, och minst lika många är riktigt nöjda med årets upplaga av Farmen, och framför allt med Anna:

"Bättre programledare för Farmen går inte att hitta, tycker du är klockren. ❤️ 👩🏼🌾"

Foto: TT/TV4

Annons