Soldoktorn med chockbeskedet – blir inget bröllop med Lotta Engberg

Mikael Soldoktorn Sandström och Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har fattat ett tråkigt beslut kring framtiden.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har varit väldigt öppna med sin kärlek. De har ställt upp på otaliga intervjuer och berättat om sitt spirande förhållande, som nu är inne på sitt andra år.

De verkar hur trygga som helst med varandra, med att ha hittat rätt. Annars hade de knappast investerat i ett gemensamt hus i Göteborgstrakten.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Ja, vi har faktiskt köpt ett hus, avslöjade Mikael för Expressen i mitten av februari.

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har tvingats isär

Mikael Soldoktorn Sandström och Lotta Engberg

Det verkar inte bli något bröllop mellan "Soldoktorn" och Lotta Engberg.

På sista tiden har turturduvorna dock levt åtskilda. Mikael har nämligen spelat in dokusåpan The Island på en främmande ö, i tv-jätten Discoverys regi.

Han kom hem tidigare i september, härjad efter prövningarna. När det var som tuffast tänkte han på Lotta, som väntade hemma i Sverige på honom.

– Jag hade henne som ett mentalt ställe att gå till. Det var nog smart och gjorde tillvaron lite lättare. Om man ligger i en gyttjepöl på natten vill man ju tänka på något trevligt. Då tänkte jag på de planerade resorna vi ska göra, säger Mikael till Aftonbladet.

Men hur ser då framtiden ut för paret? Med tanke på farten med vilken de älskade hittills fortskridit i sin relation, så är det nog många som väntar sig bröllopsklockor inom kort. Men tji får vi. Enligt Mikael har han och Lotta inga sådana planer.

– Det är ingenting som vi har pratat om. Vi har det alldeles utmärkt, det blir bättre och bättre och starkare och starkare. Det var rätt modigt att flytta ihop, men det funkar skitbra, säger Mikael.

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna