Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Stefan Odelbergs hemliga sorg – har dolt den i Bingolotto

Stefan Odelberg

Stefan Odelberg har burit på en hemlig sorg – som inte kommit fram i Bingolotto.

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Slå på ljud

Stefan Odelberg är magikern och underhållaren som fick en tv-karriär relativt sent i livet.

Nu är han programledare för Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg. En dröm för Stefan – som alltid velat leda ett tv-program.

– Det är verkligen jätteroligt och jag älskar att min hjärna får arbeta i direktsändning. Där står jag med en intervju med, säg Jill Johnson, där hon blir privat samtidigt som producenten viskar i mitt öra att det är 30 sekunder kvar till Färgfemman och studiovärden ger mig någon gest för något annat. Det är häftigt, har Stefan berättat för tidningen Göteborg Direkt.

Stefan Odelberg bär på hemlig sorg

Stefan Odelberg

Stefan Odelberg gör succé i Bingolotto.

Men parallellt med tv-jobbet har Stefan behövt tackla en svår tid på hemmafronten. I maj 2020 separerade han med sin fru, Berna Inceoglu, och i september samma år blev skilsmässan officiell. Detta bar han på, utan att tv-tittarna blev varse.

– Visst, det var sorgset när vi sa hejdå till vårt äktenskap och då blir man lätt lite blödig och man börjar prata om resor som var bra, men vi hade tagit ett beslut som vi är rörande överens om, har Stefan sagt till Aftonbladet.

Stefan och Berna var tillsammans i sammanlagt åtta år. Han friade på ett ganska okonventionellt vis: i spåret på Vasaloppet.

– Om man säger så här, kärleken fanns, men gnistan fanns inte, det var dåligt med ”sparkle”. Lågan fanns, men inte tomteblosset, har Stefan berättat.

Stefan Odelberg är singel

Nu är Stefan singel.

– Jag kommer aldrig hamna på Tinder, relationer jag får vill jag skapa på ett djupare plan, men det är självklart att jag vill träffa någon. Just nu är jag jättenöjd som livet ser ut, jag lär mig just nu hur jag vill leva, har Stefan sagt.

LÄS MER: Melania Trumps skilsmässoplan: Så mycket får hon

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin

LÄS MER: Storbråket efter miljonuppgörelsen om Ica-Stig: "Utpressning"

LÄS MER: Kamala Harris väg till världens mäktigaste kvinna – mörka