Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor utsätts för obehagligt hot – orden Sofia Ståhl inte vill höra

16 apr, 2024, 19:30 
Vendela Lönnqvist
TT, TV4
Tareq Taylor var med om något riktigt obehagligt.
Annons

Kärlek börjar alltid med... att arbeta som programledare tillsammans?

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Så träffades Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Nja, så säger man ju inte riktigt – men det var precis så det började för kändiskocken Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl.

2019 gjorde de programmet "Lyckomaten" tillsammans och sakta men säkert började det växa fram något mer mellan de båda.

Idag, fem år senare, äger de ett hus tillsammans.

Sofia Ståhl avslutar sin karriär som PT

Men det är inte bara vardagen de delar med varandra, kändisparet jobbar faktiskt fortfarande tätt ihop. Men omställningen till att vara relativt privat till att plötsligt bli tillsammans med en av Sveriges mest kända kockar var stor för Sofia.

Annons

– Det var helt nytt. Aldrig har någon varit intresserad av mitt privatliv på det sättet. Allt har varit kopplat till arbete. Inte heller Tareq hade varit med om att det skrevs om hans privatliv på det sättet. När man går in i en ny relation är det ganska skönt att få vara i fred, så man kan förstå vad som händer, säger Sofia i en intervju med Dala-Demokraten.

Ett tag efter att Sofia och Tareq slog sina påsar samman har Sofia lagt PT-jobbet på hyllan. Hon menar att hon avslutar med flaggan i topp och kallar det en "end of an era".

Tareq Taylor och Sofia Ståhl föreläser tillsammans

Istället åker de land och rike runt för en gemensam föreläsning vid namn "Lämna disken, hångla istället", där de bjuder på goda livsråd och humor:

Annons

"Tareq och Sofia bjuder på egna erfarenheter av livsförändrande händelser som avslut, utmattning, sjukskrivning och en olycka som höll på att kosta livet. De bjuder publiken på konkreta verktyg för att uppleva ökat välmående och synar ideal och hälsopåståenden i sömmarna och ger nya perspektiv som gör skillnad. Allt landar i det kanske viktigaste som finns: Lämna disken, hångla istället", skriver arrangören i ett pressutskick.

Tareq Taylor utsatt för hot – varnar andra

Men kändisskapet kommer inte bara med en drös möjligheter. Det finns också mörka sidor – något Tareq nu delar med sig av.

I en story på Instagram varnar kocken sina följare för fejkade konton skrivna i hans namn, en företeelse som drabbat flera svenska kändisar – även Charlotte Perrelli, Jenny Strömstedt, Casper Janebrink och Niklas Strömstedt har uppmärksammat problemet.

Instagram

I några skärmdumpar skriver Tareq att kontot inte är hans.

Annons

Och i ett kommentarsfält uppmanar han andra att inte gå på de fejkade inläggen, och poängterar att det enda kontot som är riktigt är det han skriver från.

Instagram

Men till följd av hans varningar fick han ett privat meddelande från skaparen av fejkkontot – ett meddelande som var riktigt obehagligt.

Instagram

Fy, så läskigt!

Annons