Madeleine och Chris plötsliga utmaning i hemmet – riskerar förändra allt

22 jan, 2023, 08:00 

Nu kan allt förändras för Madeleine och Chris.

Annons

Det är fullt hus i den 600 kvadratmeter stora villan som prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor i. Med tre busiga småttingar och två lika busiga hundar har de nog inga problem med att fylla vardagarna.

Men nu riskerar allt att förändras, och Chris och Madeleine måste vara uppmärksamma.

Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3
Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3

Prinsessan Madeleines stora sorg efter hunden

Det är hundarna Teddy och Oreo som förgyller Florida-familjens tillvaro tvärs över Atlanten. Madeleine är välkänd djurvän, och för henne är det en självklarhet att ha en fyrbent kompis med sig genom livet.

Länge var det Zorro, en vitbrun jack russell, som ständigt fanns vid hennes sida. Lilla Zorro kom in i Madeleines liv när han var valp, och det var en födelsedagspresent från exet Jonas Bergström.

Annons

Zorro följde med Madeleine genom livet. Från de bekanta Stockholmsgatorna till ett jetset-liv i New York – den lilla lurviga vännen höll Madeleine trygg. När Chris O'Neill tog Madeleine med storm, gjorde Zorro detsamma med den amerikansk brittiska affärsmannen.

Prinsessan Madeleine på promenad med hunden Zorro
En hurtig vårpromenad genom Stockholm? Zorro var med!

Snart såg vi Chris ute med Zorro, tidig morgon såväl som sen kväll, och de fick ett alldeles speciellt band. 2015 var Madeleine tvungen att säga farväl till Zorro som funnits där sedan hon var 24 år.

– Zorro blev tyvärr sjuk och prinsessan Madeleine fick ta det svåra beslutet att ta bort honom, berättade hovets Ulrika Näsholm för Svensk Damtidning .

Sanningen om prinsessan Madeleines nya familjemedlem

Det var därför inte många som blev förvånade när Madeleine berättade att familjen välkomnat labradoodlen Teddy – som i fjol fick sig en vän!

Annons

På Instagram visade Madeleine upp familjens nya pälskling:

– Det här är Oreo! Han är en tre år gammal havanais som vi nyligen adopterade från ett stort hundstall här i Miami, skrev hon.

– Dessförinnan hade han det inte bra, han stod bunden utomhus i alla väder, och nästan dygnet runt.

Just det faktum att Oreo inte alltid haft det så lätt, innebär också nu en utmaning för familjen i Florida.

Förändringen i hemmet för Madeleine och Chris

Agrias hemsida står det att det är först efter att par månader, alltså kring nu, innan en hund som Oreo visar sin sanna personlighet.

"Ofta tar det mellan flera månader innan hunden ”bott in sig” och det är först då man kan börja se lite beteenden."

Detta har hundproffset Madeleine såklart full koll på, men det kan vara bra att ha med sig ett par tips på vägen och veta hur man ska bete sig med en sådan hund:

"Ge hunden tid att bo in sig och glöm aldrig bort att den kan bära med sig minnen. Om du har flera hundar så tänk på att ge omplaceringshunden egentid så att ni lär känna varandra. Tillit och en bra relation tar tid att bygga upp.

Annons

Tänk vad spännande! Madeleine har tidigare berättat om Oreos personlighet, och beskriver honom som en öm och kärleksfull själ. Nu kanske han visar ännu fler härliga sidor, han kanske till och med är busigare än Teddy?

Chris O'Neill ute på promenad med hundarna Teddy och Oreo
Nya bästisarna i Florida, Teddy och Oreo!

Foto: TT

Annons