Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Carola Häggkvists efterlängtade kärleksbesked – efter fem år som singel!

29 feb, 2024, 19:30 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist tar plötsligt bladet från munnen – och berättar om sin kärleksstatus efter alla singelår!
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

1983 fick Carola Häggkvist, 57, sitt stora genombrott med låten "Främling" – sedan dess har intresset för artisten varit enorm.

Ja, Carola har lyckats med konststycket att vara aktuell som artist i över 40 år och hennes hits är än i dag superpopulära.

Artisten är också bjussig med sitt privatliv på sociala medier men ett område har hon varit lite tystare kring – kärlekslivet. Men nu kommer hon med besked!

Carolas vänskaper med exen

Carola har presenterat relativt få män som sin "pojkvän" under åren i rampljuset. Hennes senaste kända relation tog slut 2019, med Jimmy Källkvist, 54.

Carola och exet har dock fortsatt vara goda vänner även efter uppbrottet och äger till och med ett hus tillsammans i Sydafrika där de tillbringade nyår ihop.

Annons

Artisten har också en vänskap med trummisen Christian "Kicken" Lundqvist, 52, som hon var tillsammans med i början av 2000-talet, så hon har verkligen bemästrat det här med goda relationer med sina ex!

Men visst är man nyfiken på hur Carolas kärleksliv ser ut i dag, fem år efter att hennes senaste kända förhållande tog slut?

Och här kommer artisten också plötsligt med ett besked. I ett nytt Instagraminlägg berättar hon hur landet ligger.

Carolas nya kärleksuppdatering

Carola har som sagt varit singel ett bra tag och nu får vi veta att så fortfarande är fallet – och det här med dejtingappar har visat sig svårt.

Ja, det är när hon beskriver hur sonen Amadeus Sögaard, 26, och hans fästmö Matilda, 26, trivs med sin nya vardag i Norrköping som hon tar upp sin egen situation:

Annons

"Amadeus trivs i Norrköping med fotbollen och har kommit till ro i lght där tillsammans med Matilda. Själv kommer jag inte in på några dejting appar då jag varken har tid till det eller kommer ihåg mina lösenord.. alltså, hur trött blir man inte på sig själv ibland?!".

För några år sedan sa dock Carola till Svensk Damtidning att hon egentligen tror mer på "naturliga möten", så kanske är det lika bra. I samma intervju sa hon också:

– Jag är inte ute efter någon engångsvariant och jag har ingen brådska. Jag tror absolut på tvåsamhet, men det måste vara någon som tillför något.

Foto: TT

Annons