Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs chockbeslut – väljer bort Mikael "Soldoktorn" Sandström

14 jun, 2021, 08:14 
Mikael Soldoktorn Sandström och Lotta Engberg
Lotta Engberg har valt bort Mikael "Soldoktorn" Sandström – här är beviset.
Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!Brand logo
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har fått hela svenska folket engagerade i sin kärlekshistoria. Ända sedan förra sommaren, då paret själv gick ut i medierna och bekräftade att de hade en romans, har vi alla följt turerna med spänning.

Men även om paret varit väldigt frispråkiga i pressen, så har de knappast skrävlat om sin kärlek på Instagram.

Lotta Engberg väljer bort Soldoktorn

De la nyligen ut en gemensam video, där de spexar med sina solglasögon, men innan dess var det tunnsått. Tidigare har Mikael bara haft två bilder på Lotta på sin Instagram, en från februari 2021 och en från oktober 2020.

Lotta var ännu mer hemlighetsfull. Innan videon publicerades fanns det inte en enda bild på Mikael på hennes konto. Och det är en detalj på Lottas Instagram som förbryllar oss här på redaktionen: faktumet att Lotta inte följer Mikaels konto.

Lotta följer 37 personer, inklusive sin exman Anders Engberg. Men Mikael finns inte med på den listan.

Annons

Så står det till med deras kärlek

Men att detta skulle vara något slags indikator på hur det står till i förhållandet, det är nog att dra det hela alldeles för långt. Allt tyder nämligen på att deras relation är i tipp-topp skick.

En avgörande händelse i deras förhållande inträffade tidigare i år. Då köpte Mikael och Lotta ett gemensamt hus i Göteborgstrakten.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Ja, vi har faktiskt köpt ett hus, avslöjade Mikael för Expressen i mitten av februari.

Annons