Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs sorgliga beslut efter bara ett år ihop – nu träder hon fram

22 maj, 2024, 17:30 
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs besked skakade om. Och nu kommer hon med en ny känslosam uppdatering.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, är kvinnan som tycks klara av allt. Samtidigt som hon har totalt sex barn under sitt tak och en gigande make jobbar hon också själv hårt.

Ja, ibland är det svårt att förstå hur Melinda lyckas med livspusslet! Men det gör hon i alla fall, samtidigt som hon faktiskt vet när hon måste bromsa.

Så var fallet för ett tag sedan då Melinda kom med ett besked som lämnade många i sorg. Och nu kommer hon med en ny uppdatering.

Melinda Jacobs sorgliga besked

Melinda och Martin "E-Type" Erikson, 58, har varit gifta i runt åtta månader och sedan dess har de inte legat på latsidan.

Nej, Martin har jobbat med sin musik och öppnat resturang och Melinda har också jobbat hårt, men exakt med vad har varit lite hemligt.

Annons

Det vi vet är i alla fall att Melinda i höstas tog ett för omvärlden tråkigt beslut när det kom till sin karriär – hon lade ner podcasten Familjärt efter bara ett år ihop med podcastens andra två profiler John och Johan Valencia.

Här djupdykte vännerna i allt som har med familj att göra. Men efter 46 avsnitt var allt plötsligt över. Melinda uteslöt dock inte en comeback i någon form:

"Vem vet vad som händer i framtiden kanske kommer Familjärt tillbaka men i ny skepnad", skrev hon på Instagram i samband med beskedet.

Och nu är faktiskt trion igång igen. Det meddelade vännerna i februari, men det råder stort hemlighetsmakeri kring vad.

Nya uppdateringen kring Melinda

Det vännerna sagt är att de ska lansera produkter av något slag som ska vara veganska och tillverkade i Sverige, och nu får vi ännu ett kryptiskt besked.

Annons

Det är eventföretaget "Erwik Communication" som kan berätta om ett projekt med Melinda, John och Johan har i pipen – men även om trion här träder fram med nya information råder fortfarande stort hemlighetsmakeri:

" Vi kan inte säga så mycket just nu. Mer än att det är ett 💗-projekt och inkluderar @missmelinda_j @pappapappadotter och kommer ske i juni på @hotelhaymarketstockholmMelinda, Johan och John Valencia kommer vara först med att säga vad detta handlar om. Men ni kommer älska det! 💗💗💗".

Vi väntar med spänning på att få veta mer!

Foto: TT

Annons